Vision Days: Kakve veze imaju Messi i  Mbappé sa cyber sigurnosti?

Odgovor na ovo pitanje i puno drugih korisnih informacija, baziranih na stvarnim pričama iz oblasti Security-a i DevOps-a, očekuju vas na prvoj IT konferenciji Vision Days.

U dvoranama Cinestar 23. I 24. 5. okupit će dvadesetak poznatih IT stručnjaka iz cijele regije.

U Mostar stiže i Krunoslav Mihalić, eminentni predavač iz Srbije koji će posjetiteljima ponuditi dva inspirativna i zanimljiva predavanja iz cyber sigurnosti.

Messi i Mbappé u Qataru – aplikacija za avion i stadion

Prvo predavanje posjetitelje će vratiti u 2022. godinu, kada je u Qataru održano Svjetsko nogometno prvenstvo.  Već zbog SP-a zvuči zanimljivo, a ako tomu dodamo i dva zvučna nogometna imena – Messi i Mbappé,  onda se radi o predavanju koje će zasigurno izazvati veliku pozornost. Već sada po najavi možemo dobiti uvid u ono o čemu će  Mihalić govoriti u okviru svog prvog predavanja pod nazivom ‘’Securing your hybrid environment – World Cup Qatar 2022 Real Case Story’’.

Iako Messi i Mbappé nemaju baš puno zajedničkog sa Azure-om, no aplikacija s kojom se ulazilo u avion i stizalo na Svjetsko prvenstvo i stadion- itekako ima. Ovo je priča o tome kako je urađen “infrastructure hardening” platforme koja nije smjela stati i kako se ove jednostavne preporuke mogu primijeniti na svako “hybrid” Azure okruženje.

Priča o putu dugom 16 godina

Druga priča koju će Mihalić podijeliti s publikom zove se “So, you would like to have a technical role in Microsoft’’ i govori o putu, dugom 16 godina, kroz razne tehničke role u Microsoft-u u stilu “The Good, the Bad and the Ugly”.

Kotizacije za prvo izdanje Vision Days rasprodane u rekordnom roku

Osim navedenih, posjetitelje Vision Days očekuje još puno zanimljivih tema i predavanja i drugih eminentnih stručnjaka, koji donose preporuke kako ostati siguran u cyber svijetu, informirati se o potencijalnim opasnostima i rješenjima.

Na kraju možemo zaključiti kako je rijetko koja IT konferencija na ovim prostorima  izazvala ovakav interes, u prilog čemu govori i činjenica da su kotizacije za ovo prvo izdanje rasprodane u rekordnom roku, više od mjesec dana prije samog održavanja.

Organizator konferencije je DNS IT Consulting and Sevices, a sve novosti pratite na visiondays.ba