A1 Hrvatska dogovorila suradnju s globalnom streaming servisom Netflix

U sklopu strateškog partnerstva koje je tvrtka A1 Hrvatska dogovorila s globalnom streaming servisom Netflix, A1 korisnici jedini će u Hrvatskoj u okviru odabranih paketa usluga imati Netflix

Tim povodom, kao dio posebne promotivne ponude, A1 Hrvatska svim novim i postojećim korisnicima mobilnih tarifa Savršena+ i Apsolutna te internet paketa Mega NET i Giga NET poklanja Netflixov Osnovni paket u trajanju od šest mjeseci. Korisnici mogu aktivirati ovu pogodnost putem Moj A1 aplikacije, A1 weba i na svim A1 prodajnim mjestima, koja će biti dostupna za aktivaciju do šest mjeseci od dana aktivacije.

Svi korisnici Netflix mogu gledati na bilo kojem podržanom pametnom televizoru, telefonu, tabletu, playeru za streaming ili igraćoj konzoli koja se povezuje na internet i nudi aplikaciju Netflix ili na netflix.com. Ovaj streaming servis nudi raznolike serije i filmove za svačiji ukus, među kojima se mogu pronaći favoriti kao što su Stranger Things, Rebel Moon, The Witcher, Leo, Black Mirror ili Leave the World Behind.

„Uvrštavanje Netflixa u našu ponudu sljedeći je inovativni iskorak k još boljem korisničkom iskustvu, kojim nastavljamo predvoditi na domaćem tržištu. Nudeći pristup ovom popularnom servisu, korisnicima donosimo najbolje od zabave iz udobnosti njihovog doma. Kontinuiranim obogaćivanjem našeg portfelja usluga nastojimo izlaziti iz okvira standardnih telekom ponuda, nudeći premium uslugu koja je još bolje prilagođena potrebama i željama korisnika“, izjavila je Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike, A1 Hrvatska.