Reboot InfoGamer ponovno na Zagrebačkom Velesajmu

Nakon gotovo tri godine pauze na scenu se vratio najveći regionalni gejming sajam Reboot InfoGamer powered by A1, koji će u organizaciji Reboota i A1 Hrvatske oduševiti sve ljubitelje gejmanja i esporta

Od 9. do 12. studenoga u paviljonima 8a, 9 i 11a Zagrebačkog Velesajma posjetitelji će atraktivnim i zanimljivim programom saznati sve najnovije trendove gejming industrije i uživati u zanimljivom finalu 12. sezone najveće esport regionalne lige A1 Adria League.  

Reboot InfoGamer powered by A1 ideja je tima gejming zaljubljenika koja se ubrzo razvila u najposjećeniji i sadržajem najbogatiji regionalni gejming festival, u čijem programu sudjeluju najveći igrači svjetske industrije videoigara. „Poslije tri godine ponovno se vraćamo u punom sjaju, zapravo, u najraskošnijem izdanju do sada. Konačno je došao trenutak da najvećim regionalnim gejming sajmom još jednom osvojimo srca ljubitelja gejmanja i esporta. Kao i uvijek, u bogati program Reboot InfoGamera powered by A1 uvrstili smo brojna iznenađenja i atrakcije kojima ćemo posjetitelje upoznati s najnovijim gejming i tehnološkim trendovima. Očekujemo više od 50 000 posjetitelja, koje očekuje više od 90 izlagača iz cijelog svijeta, uključujući brojne nezavisne predstavnike regionalne industrije video igara. Ukratko, pripremili smo četiri dana potpunog gejming užitka o kojem će se u svijetu igara i esporta još dugo pričati“, istaknuo je Damir Đurović, organizator te suosnivač i direktor tvrtke Reboot.

Osim spektakularnog finala 12. sezone A1 Adria League, program je obogaćen  i s A1 Student eChallenge, studentskim natjecanjem na koje se prijavilo čak deset timova studenata s raznih fakulteta za natjecanje u igri CS2 te 25 studenata za EA Sports FC 24. Nikad veći nagradni fond u iznosu 17.130 eura zasigurno će pridonijeti uzbudljivosti ova dva natjecanja. „Zagrebački Velesajam na četiri dana postaje dom napetih finala u igrama CS2, EA Sports FC 24 i EA Sports FC Mobile 24, a publiku uistinu očekuju vrhunske gejming predstave. Osim što u A1 Hrvatska sustavno ulažemo u razvoj domaće i regionalne gejming scene, kao odgovoran pružatelj telekomunikacijskih usluga, platformom #BoljiOnline kontinuirano brinemo za sigurnost svojih korisnika, ali i za sigurnost cjelokupne zajednice. Misija platforme je educirati javnost kako internet učiniti sigurnijim i pozitivnijim mjestom za sve, stoga ćemo i u sklopu programa Reboot InfoGamera powered by A1, u suradnji s Centrom za sigurniji internet, posjetitelje educirati o prednostima i opasnostima tehnologije“, naglasila je Marina Parić, voditeljica marketinških komunikacija, A1 Hrvatska, te dodala kako je sveukupni ovogodišnji nagradni fond, koji uključuje 11. i 12. sezonu A1 Adria League, obje sezone A1 Student eChallengea, čak šest Gaming Weekenda te Tekken LAN, najbogatiji do sada i iznosi 38.160 eura.