Uskoro dostupno putem Game Passa: Like A Dragon Gaiden, Wild Hearts, Football Manager 2024 i još mnogo toga

Xbox je najavio nove naslove koji ulaze u PC Game Pass: Headbangers: Rhythm Royale, Jusant i Wartales.

Football Manager 2024 (PC) – 6. studenog

Dostupno od prvog dana uz PC Game Pass: Napišite vlastitu nogometnu priču. Upravljajte najboljim svjetskim momčadima, stvarajte vrhunske timove i pobjedite svoje rivale u najprestižnijim nogometnim natjecanjima. Odaberite savršeni klub za sebe iz više od 55 zemalja prije oblikovanja svjetske momčadi koja vam može donijeti slavu protiv vaših rivala u najprestižnijim nogometnim natjecanjima.

Dungeons 4 (Cloud, Console i PC) – 9. studenog

Dostupno od prvog dana uz Game Pass: Izgradite udobnu i ugodnu Tamnicu prema potrebama svojih stvorenja i vladajte njima, zatim ih pošaljite u Overworld da ljubazno podsjećaju dobre ljude koji žive tamo da Apsolutno Zlo vlada njihovim zemljama.

Like A Dragon Gaiden: Čovjek koji je izbrisao svoje ime (Cloud, Console i PC) – 9. studenog

Dostupno od prvog dana uz Game Pass: Izbrišite svoju prošlost kako biste zaštitili budućnost. Kazuma Kiryu, nekadašnji legendarni jakuza, lažirao je vlastitu smrt i napustio svoje ime radi zaštite svoje obitelji. Sada je uvučen u sukob od strane misteriozne osobe koja pokušava istjerati ga iz skrivanja.

Spirittea (Cloud, Console i PC) – 13. studenog

Dostupno od prvog dana uz Game Pass: Spirittea je simpatični, ugodni simulator života inspiriran Stardew Valleyem i Spirited Away! Ljudi su prestali obožavati duhove i sada su u opasnosti da se izgube. Vodite kupalište, sklapajte prijateljstva s ljudima u gradu, sudjelujte u hobijima poput hvatanja kukaca i karaoke te pronađite sve duhove!