Najveći festival dobrog zvuka i dobre glazbe u ovom dijelu Europe – TOO LOUD FEST 2023.

Ovog vikenda 14. i 15.10. građani će imati priliku čuti audio sustav koji košta nekoliko stotina tisuća EURA te slušati glazbene nastupe uživo Oridano Gypsy Jazz Band i Romana Orešni

Ovog vikenda u Zagrebu, 14. i 15. listopada održava se uvjerljivo najveći glazbeno-vizualni događaj godine u Hrvatskoj – TOO LOUD FEST 2023 na već tradicionalnoj lokaciji, u DoubleTree by Hilton Zagreb hotelu.

Posjetitelje spremno čeka 25 izlagača iz više europskih zemalja koji zastupaju preko 500 najpoznatijih audio i video brendova, kao što su Marantz, Yamaha, Sony, Denon, Bang & Olufsen, Technics, Bowers & Wilkins, Sonus faber, McIntosh i mnoge druge. Naglasak festivala je na razvoju kulture slušanja glazbe i gledanja video sadržaja, upoznavanje s modernim dizajnom i novim tehnologijama. Kao i svake godine, posjetitelji će imati privilegij, prisustvovati mnogobrojnim domaćim europskim i svjetskim premijerama pojedinih audio i video uređaja. Ujedno će moći saznati kako u skladu s vlastitim željama i mogućnostima odabrati i organizirati dobar zvuk u svom domu. Na jednom se mjestu pruža prilika čuti audio sustav od nekoliko stotina tisuća eura, ali i onaj početni već za par stotina. Isto tako će posjetitelji moći isprobati različite slušalice te se upoznati s mogućnostima jednostavnijih kućnih kina. Na festivalu će biti otvorena izložba više od 200 digitalnih radova stvorenih uz pomoć umjetne inteligencije na temu audija. Ovo je ujedno prva takva javna izložba organizirana u Hrvatskoj koja koristi AI tehnologiju.

Što se tiče glazbenih nastupa uživo, organizator ističe kako je posebno ponosan što će ove godine na festivalu zasvirati Oridano Gypsy Jazz Band i Romana Orešnik koji obećavaju kvalitetnu i nesvakidašnju glazbu.

Pa sumirajmo – oba dana posjetitelji će uživati u prezentacijama, radionicama, predavanjima, upoznati se s novim tehnologijama i modernim dizajnom.

Prema riječima entuzijasta dobrog zvuka i organizatora TOO LOUD FESTA, Nebojše Uglješića: “Ovogodišnji TOO LOUD FEST najbogatiji je programom do sada. I upravo se zato posjetiteljima pruža jedinstvena prilika, da za samo 10 eura, saznaju sve ono što ih zanima vezano u audio i video na jednom mjestu, ali i mnogo više od toga. Ne zaboravimo na glazbene nastupe, predavanja, radionice i ostale zabavne sadržaje.”