Vívoactive 5 GPS pametni sat

Treniranje izravno sa zapešća, personalizirani uvidi u zdravlje, detaljna statistika spavanja i više upakirano je u najnoviji pametni sat sa zadivljujućim AMOLED zaslonom—sve po pristupačnoj cijeni

Garmin predstavlja vívoactive 5, svoj najnoviji pametni sat za zdravlje i fitness sa svijetlim AMOLED zaslonom osjetljivim na dodir koji je dizajniran da bude bitan dio svakodnevnog života po pristupačnoj cijeni. Sa širokim rasponom funkcija za praćenje zdravlja, vívoactive 5 može pomoći korisnicima da nauče nešto o svom tijelu, podučava ih kako živjeti aktivno, podupire njihove ciljeve u fitnessu. Uz trajanje baterije do 11 dana u načinu rada pametnog sata, korisnici se ne moraju brinuti o punjenju svog sata svaku noć i stoga mogu primati vrijedne zdravstvene metrike 24 sata dnevno kao što su podaci o količini stresa, Body Battery i podaci o snu uz personalizirano podučavanje o spavanju i otkrivanje drijemanja

S više od 30 unaprijed učitanih GPS-a i aplikacija za sportove u zatvorenom, korisnici mogu ostati aktivni bez obzira na svoju strast—od hodanja i trčanja do veslanja, aktivnosti za korisnike invalidskih kolica i više. Vívoactive 5 čak omogućuje korisnicima da kreiraju vlastite treninge iz više od 1600 vježbi u aplikaciji Garmin Connect i pošalju ih izravno na sat. Za one koji žele trenirati za utrku od 5 km ili nešto dulje, besplatni prilagodljivi planovi treninga Garmin Coach mogu pomoći korisnicima da se pripreme. Uz praćenje dnevnih koraka i sagorjelih kalorija, vívoactive 5 može pratiti minute umjerenog i snažnog intenziteta, VO2 max i više.

Pun funkcija za zdravlje i dobrobit, vívoactive 5 može pomoći korisnicima da budu snažni cijeli dan, svaki dan. A uz trajanje baterije do 11 dana, korisnici se ne moraju brinuti o punjenju sata svake večeri, što znači da mogu imati pristup važnim zdravstvenim pokazateljima 24/7. Danju ili noću, vívoactive 5 prati otkucaje srca3, disanje, Pulse Ox, stres i više. Dok spava, može pratiti varijabilnost otkucaja srca kako bi korisnicima omogućio dublje razumijevanje njihovog cjelokupnog zdravlja. Štoviše, žene mogu pratiti svoj menstrualni ciklus i trudnoću te dobiti smjernice za vježbanje i prehranu.

Bez obzira dolazite li ili odlazite, ostanite povezani s vívoactive 5 primanjem tekstualnih poruka, e-pošte i upozorenja izravno sa zapešća kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom. Oni s kompatibilnim Android pametnim telefonom također mogu odgovarati na poruke pomoću tipkovnice na satu i gledati fotografije izravno sa zaslona sata. Funkcije sigurnosti i praćenja pomažu u pružanju bezbrižnosti slanjem poruke s korisnikovom lokacijom uživo (ako je dostupna) odabranim kontaktima za hitne slučajeve ako se ne osjećaju sigurnima ili ako se otkrije incident5. Dok ste vani, provlačite se kroz određene redove blagajne ili sustava javnog prijevoza uz Garmin Pay beskontaktno plaćanje6 i preuzimajte pjesme i popise za reprodukciju sa Spotify, Amazon Musica i Deezera (potrebna je pretplata) za slušanje bez telefona. Štoviše, korisnici mogu vidjeti informacije o svom zdravlju i kondiciji u aplikaciji Garmin Connect i preuzimati aplikacije, brojčanike sata i još mnogo toga iz Connect IQ Store izravno na satu ili pronaći više opcija u aplikaciji za pametni telefon.