Samsung nastavlja sa svojom YOUniversity inicijativom usmjerenoj prema mladima

Tvrtka Samsung Electronics nastavlja sa svojom YOUniversity inicijativom, koja studentima omogućuje prilike za upoznavanje, učenje, a ujedno i zabavu kroz niz online te programa uživo.

Aktivnosti platforme predstavljaju kombinaciju digitalnih i aktivacija uživo putem kojih studenti imaju priliku bolje se upoznati, učiti, zabaviti se i usput osvojiti sjajne pogodnosti iz Samsung mobilnog portfelja. Među pogodnostima je i Try&Buy, jedinstvena mogućnost da prijavom na platformu i ostvarenjem uvjeta studenti isprobaju Galaxy Z Flip5 pametni telefon ili pametne satove Galaxy Watch6 serije, ali i uređaje iz Galaxy S23 serije. U inicijativu su do sada bile uključene obrazovne institucije iz Hrvatske kao što su Veleučilište Edward Bernays, ZŠEM Zagreb, RIT Zagreb & Dubrovnik, VERN i PVZG. Uz obrazovne institucije, dio projekta su bile i brojne studentske i ostale organizacije kao što su AISEC, eSTUDENT, HSA, YOUNG LEADERS FORUM, LEAP konferencija, TEDxZagreb, SC Zagreb te portal Srednja.hr.

Također, u sklopu studentskih centara u Zagrebu, Rijeci i Osijeku studenti će imati priliku doznati više o najnovijoj seriji Samsung uređaja, kao i o samoj YOUniversity inicijativi. Više informacija o Samsung YOUniversity platformi, pogodnostima i eventima potražite na poveznici