Odbrojavanje je počelo: Još samo 10 dana za Early Bird ulaznice za 11. NetWork konferenciju

Još samo deset dana ostalo je za sve one koji žele da budu na čelu digitalne revolucije i osiguraju svoje mjesto na 11. NetWork konferenciji uz povljnije Early Bird cijene.

Agencija Communis, dugogodišnji organizator ovog prestižnog događaja, osigurala je Early Bird ulaznice po cijeni od 495 KM (bez PDV-a) koje su u prodaji do 30. juna putemweb stranice konferencije.

Ovo je idealna prilika za sve zainteresirane da osiguraju svoje mjesto na konferenciji uz značajne uštede. NetWork 11 konferencija održat će se u Grand Hotelu Neum, od 18. do 20. oktobra 2023. godine, pružajući nezaboravno iskustvo za sve učesnike.

Ova najveća poslovno tehnološka konferencija je više od samo događaja, to je platforma za razmjenu ideja, inovacija i stvaranja novih poslovnih veza. Ovo je prilika za sve učesnike da se upuste u razmjenu znanja i iskustava s vrhunskim stručnjacima iz industrije.

Cijene kotizacija (bez PDV-a) su kako slijedi:

Early Bird: do 30.06. – 495 KM

Regularna: 01.07. do 09.10. – 630 KM

Last Minute: od 10.10. – 730 KM

Studentska: 200 KM

Kotizacija za NetWork 11 konferenciju osigurava: pristup predavanjima o tehnologiji i poslovanju, obroke za sva tri dana, pristup izložbenim prostorima, pauze uz osvježenja, pristup svim zabavnim sadržajima u sklopu konferencije, pristup konferencijskoj aplikaciji, učešće u nagradnoj igri, pristup poslovnoj mreži, konferencijske materijale te pristup digitalnoj formi prezentacija nakon završetka konferencije.

Za najnovije informacije, posjetite službenu web stranicu konferencije i pratite je na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

Ne propustite ovu izuzetnu priliku, osigurajte svoje mjesto na NetWork 11 konferenciji i budite dio tehnološke budućnosti.