Konferencija Dani e-infrastrukture Srce DEI 2023

Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu (Srce) od 28. do 30. ožujka organizira konferenciju Dani e-infrastrukture Srce DEI 2023, ujedno i završnu konferenciju nacionalnog strateškog projekta Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO) kojom će se obilježiti i njegov uspješan završetak

Konferencija će se održati u prostorima Mozaik Event Centra i Sveučilišnog računskog centra Sveučilišta u Zagrebu.

„Srce je središnja infrastrukturna ustanova koja za potrebe akademske i znanstvene zajednice u Hrvatskoj planira, razvija i unapređuje e-infrastrukturu i digitalne usluge te pruža podršku u njihovom korištenju. Upravo zato godišnja konferencija Srce DEI 2023 predstavlja središnje mjesto na kojem našim korisnicima, znanstvenicima, istraživačima, nastavnicima, knjižničarima, IT osoblju te čelnicima ustanova iz sustava znanosti i visokog obrazovanja kao i svim zainteresiranima predstavljamo usluge, projekte i inicijative Srca i zajednice koje osmišljavamo s ciljem omogućavanja daljnje digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja u Hrvatskoj. Ovogodišnju konferenciju Srce DEI 2023 organiziramo i kao završnu konferenciju projekta Hrvatski obrazovni i znanstveni oblak te ćemo tijekom prvog dana konferencije svečano obilježiti puštanje u rad nove generacije nacionalne e-infrastrukture HR-ZOO“, istaknuo je Ivan Marić, ravnatelj Srca.

Program konferencije Srce DEI 2023 odvijat će se tijekom tri dana, a sudionici se mogu prijaviti za sudjelovanje ispunjavanjem obrasca na web stranicama konferencije. 

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.