Vertiv predstavio novi jednofazni neprekidni sustav napajanja

Novi Vertiv™ Liebert® GXE UPS predstavlja isplativo rješenje visokih performansi koje pruža sigurnu i učinkovitu zaštitu napajanja

Vertiv™ Liebert® GXE, jednofazni neprekidni sustav napajanja (eng. uninterruptible power supply – UPS) dvostruke konverzije dostupnog u varijantama od 6 te 10 kVa snage u tower ili rackmount konfiguracijama. Sustav je dizajniran tako da omogućava pouzdano napajanje distribuiranim IT mrežama te edge computing aplikacijama za primjenu u različitim industrijama poput poslovnih subjekata, državnih institucija, proizvodnje, financija, obrazovanja ili trgovine. Navedeni proizvod bit će globalno dostupan za države i organizacije koje koriste 230V rješenja, a sada se isporučuje u Europi, Bliskom istoku i Africi (EMEA regija).

Liebert® GXE donosi visokoučinkovit rad do 94% u online načinu rada, kao i do 98% u ECO načinu rada, što u konačnici ostvaruje uštedu energije i operativnih troškova u usporedbi s drugim modelima na tržištu. Visoki faktor izlazne snage od 1,0 omogućava kontinuirano i pouzdano napajanje većem broju povezanih uređaja, čime ih se štiti od mnogih smetnji u AC mreži s tehnologijom dvostruke konverzije, kao i zaštite od prevelikog ulaznog napona. Fleksibilne konfiguracije rackmounta ili towera, gdje su standardno uključeni i rackmount setovi, pojednostavljuju upravljanje zalihama za distribuciju u IT channelu, a ujedno i simplificiraju proces instalacije radi prilagodbe različitim potrebama edgea i mikro podatkovnih centara.

Vrijeme rada jedne jedinice može se produljiti s do četiri kabineta eksternih baterija (eng. external battery cabinets – EBC) za back-up zaštitu, kao i s VRLA baterijama koje korisnik samostalno može mijenjati bez potrebe stručnog osoblja te bez potrebe isključivanja radnog opterećenja kako bi sve teklo glatko. Dodatno, Liebert GXE donosi i integrirani punjač od 4 ampera koji omogućava brzo punjenje baterije do 90% u samo 3 sata punjenja, što može biti od kritične važnosti u slučajevima poput kvarova na električnoj mreži. Isto tako, donosi i integrirani sustav upravljanja baterijom za optimizaciju njenog trajanja te buduće reciklaže.

The Vertiv™ Liebert® GXE uključuje i LCD zaslon u boji koji je jednostavan i prilagođen za korisnike. Radna jedinica omogućava i monitoring na daljinu za brz i efikasan pristup IT infrastrukturi putem  Vertiv™ Liebert® Intellislot™ Unity Communications card kartice te besplatnog softvera Vertiv™ Power Insight kojeg je moguće preuzeti. Štoviše, kupci se također mogu pouzdati i u Vertiv™ LIFE™ Services uslugu koja omogućava održavanje na daljinu i servisiranje samog UPS-a za maksimalnu dostupnost.

„IT distributeri i partneri u channel prodaji su u neprestanoj potrazi za efikasnim i isplativim rješenjima kako bi zaštitili svoje male i mikro IT lokacije od prekida napajanja električnom energijom. Ovaj najnoviji dodatak našem IT channel portfelju pruža sve ključne značajke i performanse potrebne UPS-u dvostruke konverzije po pristupačnoj cijeni, što malim i srednjim tvrtkama u svim industrijama omogućava iskorištavanje najnovijih tehnologija te brži put prema digitalnoj transformaciji“, izjavio je Andrea Ferro, potpredsjednik Vertiv channel rješenja, IT i edge aplikacije za EMEA regiju.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.