Uručene su nagrade dječjim vrtićima i školi koji su oduševili svojim kreativnim radovima

A1 Hrvatska i Go2Digital dodijelili su nagrade pobjednicima kreativnog likovnog natječaja za osnovne škole i vrtiće iz cijele Hrvatske pod nazivom „Ovo je GigaBEEtna pčela“

Djeca su imala dva zadatka: pripremiti prikaz pčela uz likovne tehnike po izboru, a nakon toga motivirati svoje bližnje i širu zajednicu kako bi prikupili dovoljno glasova za osvajanje nagrada. Na natječaj koji je trajao tijekom listopada prijavilo se čak 87 osnovnih škola i vrtića s 427 rada te su nakon dvotjednog glasovanja izabrana tri rada s najviše glasova.

Prvo mjesto osvojio je Dječji vrtić „Bajka“ iz Zagreba, a po broju glasova ga slijede Dječji vrtić „Slunj“ iz Slunja i Osnovna škola „Središće“ iz Zagreba. Polaznici ovih škola i vrtića osvojili su korisne poklone uz pomoć kojih mogu podići održivost svoje škole ili vrtića – nastambu koja pčelama omogućuje prezimljavanje, pročišćivače zraka za prostore ustanova i vrećicu s poklonima za svu djecu koja su sudjelovala u prijavi. Za pobjedničke vrtiće i školu također su organizirane i edukativne radionice s prof. Nikolom Kezićem, umirovljenim profesorom pčelarstva s Agronomskog fakulteta u Zagrebu.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.