U Samsung Studiju 22 proglašeni su pobjednici regionalnog natječaja “Inspired by You”

Samsung Electronics Adriatic organizirao je dodjelu nagrada povodom „Inspired by You“ natječaja u kojem su sudjelovali brojni mladi kreativni talenti iz regije

Sudionici su u sklopu projekta dizajnirali modne dodatke za Galaxy Z Flip4 pametni telefon, nakon čega je stručni žiri proglasio pobjednike čija će rješenja biti proizvedena za lokalno tržište. Finalistima su na događaju dodijeljene nagrade i priznanja, a brojnim uzvanicima prikazana su i njihova originalna rješenja. Događaj je organiziran u Samsung Studiju 22, mjestu u samom srcu Zagreba na Trgu bana Josipa Jelačića gdje se posljednjih mjeseci kroz niz događanja spajaju umjetnost i tehnologija.

U suradnji s medijskim portalom BURO., cilj projekta je bio inspirirati dizajnere i umjetnike u stvaranju novih modnih dodataka za Galaxy Z Flip4 preklopni pametni telefon, čime se pokazuje kako tehnologija i kreativnost mogu ići zajedno. Natjecanje je provedeno u Hrvatskoj i Srbiji, gdje su sudionici natječaja nakon početnih uputa predali svoja kreativna rješenja u obliku remena, vezica, ruksaka, torbica i maskica.

Pobjednički dizajn u Hrvatskoj osmislio je Ivan Jaklin, a radi se o modnom dodatku za istaknuto nošenje Galaxy Z Flip4 pametnog telefona na remenu, dok je pobjednički dizajn za Srbiju osvojila Ljubica Marković sa svojim originalnim prijedlogom remena i torbice za Galaxy Z Flip4.

Kreativna rješenja odabrao je stručni žiri kojeg su činili Ana Pavić, glavna urednica i kreativna direktorica BURO. portala, Ileana Cesarec, direktorica LIVE odjela u marketinškoj agenciji MPG te Davor Bruketa, dizajner i kreativni direktor Bruketa&Žinić&Grey agencije. Kreativna rješenja odabrana su prema kriterijima same originalnosti i promišljenosti koncepta, kao i njegove funkcionalnosti. Pobjednicima je čestitala Marijana Brdovnik, voditeljica Odjela za odnose s javnošću, Samsung Electronics Adriatic.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.