Prva web3 sportska platforma koja redefinira financiranje sportske zajednice

Treniraj i zarađuj – još jedan revolucionaran potez najbrže rastuće sportske aplikacije sportyn

Aplikacija sportyn je prva sportska društvena platforma koja na jednom mjestu okuplja mlade sportašice i sportaše, mlade talente i buduće velike sportske zvijezde. Hrvatski vizionarski tim, koji stoji iza ove aplikacije, nastavlja pomicati granice i biti korak ispred svojim inventivnim rješenjima za sve ljubitelje sporta. Naime, od sada svakom minutom korištenja sportyn aplikacije svaki korisnik, sportaš ili korisnik/gledatelj, ujedno može i zarađivati.

Problem / rješenje

Uspjeti u profesionalnom sportu, što zna svaki aktivni sportaš i roditelj mladog talenta, vrlo je financijski zahtjevno. Ulaganje u sportski razvoj postaje sve skuplje, a ljestvica ulaska u profesionalni sport svakim je danom sve viša. Zdrava prehrana, privatni treneri, fizioterapeuti te ostali troškovi gotovo da postaju neodrživi za prosječan budžet te većina sportaša i talenta ostaje u zaostatku. U rješavanje tog problema uključio se sportyn koji je, osim što direktno povezuje sportaše s ciljanom publikom i skautima,  otišao korak dalje i osmislio revolucionaran način kako stvoriti održiv ekosustav preko distribucije STYN tokena koji će donositi dodatne benefite svim stranama na nekoliko načina.

Sportyn platforma od sada potiče sve korisnike na sudjelovanje kroz Create/Train/Engage/Support-To-Earn STYN programe gdje se svakim korištenjem platforme svaki korisnik i nagrađuje. Kroz Create-To-Earn i Train-To-Earnopcije, korisnike se potiče na stvaranje sportskog sadržaja, objavljivanje treninga i utakmica na platformi, a za koje će biti nagrađeni STYN tokenima. Broj dodijeljenih tokena temelji se na ukupnoj viralnosti objave, uključujući broj lajkova, komentara i pregleda. Za sve ljubitelje sporta tu je i Engage-to-Earn opcija koja korisnicima aplikacije daje mogućnost zarađivanja STYN tokena tako da se uključe svojim angažmanom u vidu gledanja, lajkanja, komentiranja i dijeljenja sadržaja kojeg sportaši kreatori objavljuju na platformi. Kroz Support-To-Earn opciju, svim korisnicima aplikacije već danas se omogućuje da podrže omiljene sportaše donirajući im tokene iz svojeg sportyn novčanika. Time ne samo da podržavaju njihove sportske karijere, već mogu i dodatno zarađivati kroz cijelo vrijeme aktivne karijere podržanih sportaša. Količina zarađenih tokena ovisit će o kvaliteti sadržaja koju ti sportaši objavljuju, njihovoj popularnosti na sportyn platformi i sponzorskim ugovorima.

Train-To-Earn opcija će također biti ubrzo implementirana, a korisnici će samim treningom i bez objave sadržaja zarađivati STYN tokene. Tehnologija u samoj aplikaciji će automatski prepoznati preko pametnog sata ili telefona da je korisnik u trenutnoj fazi treninga mjereći promjenu lokacije, otkucaj srca i pokrete. Količina zarade u train to earn opciji ovisit će o intenzitetu te vremenu provedenom na treningu. Naravno, postojat će maksimum dnevnog limita koji je moguće zaraditi na ovaj način.  

Popusti na sportske artikle / prehranu i ostale usluge

Kako bi zarađeni STYN tokeni što prije donijeli vrijednost sportašu, oni će se moći koristiti/zamijeniti za popuste na sportsku prehranu i opremu u webshop trgovinama partnera kojima će se pristupati iz aplikacije. Isto će biti moguće i za sve ostale artikle/usluge potrebne za razvoj sportaša što će uključivati i popuste na liječničke preglede, fizioterapeute, psihologe i ostalo. Ova će opcija biti implementirana u sportyn aplikaciji početkom iduće godine. STYN tokeni će početkom 2023. biti izlistani na kripto burzi gdje će svi verificirani korisnici sportyn aplikacije, koji već imaju zarađene tokene, s njima moći trgovati tj. imati opciju prodaje ili zamjene za Bitcoin, Ethereum, Matic te mnoge druge kripto valute. U konačnici,  STYN token moći će se zamijeniti za EURO ili USD te prebaciti ta sredstva na svoju sportyn debitnu karticu koju će moći koristiti na svim prodajnim mjestima.

Spletom ovih inovativnih opcija sportyn postaje prva društvena platforma temeljena na Web3 aplikaciji koja uspješno spaja kripto, M2E, ljubitelje sporta te same sportaše i njihov razvoj u jedan ekosustav. Za razliku od većine projekata temeljenih na Web3 aplikaciji, sportynje potpuno prilagođen iOS, Android i Huawei sustavu u beta verziji te je jedan najkorištenijih sportskih društvenih medija.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.