Vertiv pokreće unaprijeđene partnerske programe

Vertiv je najavio značajna unaprjeđenja za Vertiv Partner Program (VPP) i Vertiv Incentive Program (VIP)

VPP i VIP dostupni su partnerima u odabranim zemljama diljem Europe i Bliskog istoka, uključujući Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju. Središnje mjesto u ovoj objavi je novi i poboljšani portal za partnere koji objedinjuje sve potrebne resurse za suradnju s Vertiv timom uz zaradu i otkup vrijednih nagrada. Vertiv distributeri i partneri imat će koristi od intuitivnog dizajna jednostavnog za korištenje s personaliziranom nadzornom pločom na kojoj mogu vidjeti bonus bodove koje su zaradili i ponuđene poticaje te iskoristiti vrijedne nagrade.

Vertiv najavljuje prošireni VIP program, s posebnom trgovinom nagrada za partnere, omogućavajući im kupnju artikala u rasponu od najnovije elektronike i darovnih kartica pa sve do jedinstvenih životnih doživljaja. VIP+ partneri također mogu pristupiti ekskluzivnoj concierge usluzi koja im omogućuje kupnju posebnih artikala.

Vertiv se posvetio i nagrađivanju partnera više nego ikad stvarajući pet različitih shema za poticaj: Start Bonus Incentive, Everyday Sales Incentive, Cross Sell Incentive, Purchase Frequency Incentive i Spotlight Incentive – s povećanim brojem bodova koji se dodjeljuju na mjesečnoj bazi. “Naša mreža partnera i distributera, ključna je za poslovanje tvrtke Vertiv, pružajući usluge, rješenja i stručnost koja je potrebna našim klijentima. Posvećeni smo tome da osiguramo partnerski program koji će biti vodeći u industriji uz nastavak poticanja i nagrađivanja naših stručnih partnera za izvrstan posao koji obavljaju“, rekao je Ante Mašić, Channel Sales Director za CEE regiju.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.