meanIT Smartwatch M33 Lady

Čim  prvi put ugledate ovaj pametni sat znat ćete da je namijenjen ženama, a sugerira to i njegov naziv meanIT Smartwatch M33 Lady..

Pametni sat M33 dolazi samo u ženskoj verziji. Dakle, meanIT nije izradio isti model sata u više različitih boja, po čemu ćete biti unikatni jer isti sat neće nositi i pripadnici muškog spola.

meanIT smart watch M33 lady sve je popularniji među ženskom populacijom! A zašto? 

Uz ljepotu, pametni sat nudi i dobru ergonomiju tako da je ugodan za korištenje tijekom cijelog dana. Uz modni dodatak, kojem se može promijeniti narukvica u neku drugu boju (narukvica je 21 milimetar), primjena sata će dobro doći i pri bavljenju sportom te pri radu na poslu.

Počevši od samog izgleda sata koji odiše ljepotom i elegancijom pa sve do samih karakteristika i mogućnosti. Obzirom da su pametni satovi prevladali i “zasjeli na tron” nad klasičnima svima je želja ukalupiti što više u jedno.

Ovaj put je meanIT to uspio s novom kolekcijom. Pored prekrasne nijanse pink boje i jednostavnosti samog izgleda apsolutno nikakav nakit nije potreban da bismo došle do izražaja. Nadalje, ogroman plus je i mogućnost spajanja na iphone mobilne uređaje, što apple-ovim korisnicima pruža nesmetano korištenje funkcijama drugog sata, a da nužno nije Apple tvrtka.

Uz aplikaciju GloryFit i povezivanje Bluetooth-om kreće prava mala zabava. Podržava devet različitih sportova koje će pratiti sa svojim senzorima, ali detaljnije informacije o aktivnostima ipak omogućuje mobilna aplikacija GloryFit koja se na Android i iOS telefone instalira i zatim se preko aplikacije sat upari. Moguće je pratiti aktivnosti za duži period vremena, a dobro će vam doći i mnoge druge informacije poput broja otkucaja srca.  aplikaciji se prikazuju informacije po danima, a imat ćete i prosječni broj otkucaja srca. Ovime pametni sat postaje i dobar zdravstveni suputnik. Znate ćete minimalni i maksimalni broj otkucaja srca koja ste imali tijekom određenog perioda. Također, bez brige i konstantnog razmišljanja koliko spavamo noću, ova linija nudi i mjerenje vremenskog intervala sna. Naravno, svim ovim izmjerenim informacijama treba pristupiti s oprezom jer ovo nije medicinski instrument, ali će dobro doći kao indikator i upozorenje. Dakle, meanIT Smartwatch M33 Lady na ženskoj ruci može biti tijekom 24 sata na dan. Dugotrajnost baterije od 160 mAh te vodonepropusnost (IP67) omogućuju nesmetano korištenje u bilo kojoj situaciji. Kada nismo u mogućnosti imati mobilni uređaj pri ruci te vidjeti dolazne pozive i poruke tu je opet još jedna od funkcija sata koju nam on pruža. Da ne zaboravimo; napravite selfie, fotografiju ili pak preuzmete fotografiju s interneta u galeriju telefona, a zatim tu fotografiju kroz aplikaciju pošaljete na sat. Ovo je, uz sam izgled sata, zasigurno veliki mamac za kupnju. Mamac je i ugrađena baterija koja nije veliki potrošač, ali njezina potrošnja ovisi o tome što radite sa satom. Možete ga koristiti kao klasični sat, bez spajanja na pametni telefon. Možete na ekranu sata dobivati sve notifikacije (dolazni poziv, SMS i druge vrste poruka, Facebook, LinkedIn, Skype, Gmail, Outlook itd.). 

Sat nudi i mnoge druge mogućnosti poput okidanja fotografije s telefonom koji se nalazi u neposrednoj blizini, sa satom ćete pronaći i svoj telefon, ako ne znate gdje se trenutno nalazi. Izuzetno velik broj mogućnosti nudi meanIT Smartwatch M33 Lady, a mi ističemo i povoljnu cijenu od 399 kuna. Ako nas pitate za bilo kakav minus, iskreno ne znamo što bismo istaknuli.

Ekran je odličan, baterija traje danima, sat je ugodan na ruci, a sve to nije niti preskupo.Sve u svemu, meanIT nas ni ovaj put nije razočarao.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.