Hrvatska tvrtka Alfatec predstavila Elarion Hospitality

Alfatec Elarion Hospitality je all-in-one hotelsko rješenje koje uz pomoć umjetne inteligencije i strojnog učenja donosi revoluciju u hotelskom sektoru

Alfatec je na najvećem B2B sajmu u turizmu, World Travel Market London predstavio Elarion Hospitality rješenje koje je dio Elarion platforme, a koja boutique hotelima, kampovima, hotelskim kompanijama i lancima omogućuje, uz pomoć strojnog učenja i umjetne inteligencije, da definiraju najbolje cijene vlastitih smještaja u odnosu na konkurenciju, upravljaju vlastitom on-line reputacijom te analiziraju zadovoljstvo gostiju kroz in-stay i post-stay komunikaciju. Elarion Hospitality trenutno koriste Valamar i Blue Sun hoteli te Hotel Dubrovnik.

Alfatec s Elarion Hospitality želi postati globalno prepoznatljivo rješenje za hotelsku industriju koje se temelji na najnaprednijim algoritmima strojnog učenja i umjetne inteligencije. Ovim se omogućuje hotelima da povećaju popunjenost vlastitih smještajnih kapaciteta i upravljaju online reputacijom na brz i efikasan način – detaljnim pregledom svih ocjena i komentara sa svih servisa na jednom mjestu unutar platforme.

Tijekom predstavljanja, Marko Kornfeld, direktor Alfatec Group je izjavio:

 “Jedna od strateških odrednica Alfateca je Elarion platforma, rješenja i proizvodi od kojih u budućnosti očekujem značajniji rast izvoza naše tvrtke. Na ovogodišnjem nastupu na WTM turističkom sajmu u Londonu kvalitetno smo predstavili naše Elarion Hospitality rješenje namijenjeno hotelijerima i kampovima.

Tijekom sajma uspoređivali smo naše rješenje sa svjetski poznatom konkurencijom, te smo potvrdili da Elarion Hospitality rješenje ima veću analitičku moć, brzinu i točnost rezultata strojnog učenja. Posebno me veseli što je ovo samo jedno od rješenja u nizu koje je proizašlo iz naše AI platforme, te je u pripremi još nekoliko vrlo interesantnih rješenja baziranih na umjetnoj inteligenciji. “

Ujedno se osvrnuo i na nedavni rebranding Alfatec Group:The future, enlightened.’ novi je slogan Alfateca i misao vodilja za sva nova rješenja koja nastaju iz naše Elarion platforme bazirane na umjetnoj inteligenciji. Sve navedeno rezultat je ovogodišnje uspješne poslovne transformacije i vizualnog rebrandinga kroz koji smo prošli kao tvrtka čime smo nakon 33.g. uspješnog poslovanja podigli Alfatec na još višu razinu poslovanja.”

Alfatec Elarion snažna je big data i AI platforma koja izvlači podatke iz bilo kojeg izvora te ih  pretvara u korisne informacije i duboko znanje, dio te plarforme je i Elarion Hospitality rješenje bazirano na SaaS modelu naplate koje kroz jedinstveno korisničko sučelje omogućuje jednostavan uvid u analitiku, usporedbu cijena vlastitih smještajnih kapaciteta u odnosu na konkurenciju te na taj način hotelu omogućuje povećanje popunjenosti svojih kapaciteta kao i prihoda. Uz Elarion Hospitality, hoteli dobivaju pouzdanu podršku za kreiranje najbolje cjenovne strategije kako bi maksimizirali prihode, profitabilnost i broj rezervacija.

Uz precizno praćenje i analizu zadovoljstva i potreba gostiju u stvarnom vremenu, hoteli podižu kvalitetu svoje usluge na temelju analiza, ojačanih algoritmima strojnog učenja i umjetne inteligencije nakon odjave gosta.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.