UNITED GRUPA POSTAJE ČLANICA IZVRŠNOG ODBORA ETNO-a

United Grupa je izabrana za jednu od 13 članica Izvršnog odbora ETNO-a uz Deutsche Telekom, Orange, Telefonicu, BT, Telenor, Teliu, TAG i KPN

Tijekom opće skupštine Udruge europskih operatera telekomunikacijskih mreža koja se održala u Skoplju, ETNO je odobrio strateški plan orijentacije i upravljanja za 2023. i donio nekoliko odluka o upravljanju.

„Oduševljeni smo suradnjom s europskim institucijama poput ETNO-a na izgradnji boljeg zakonodavnog i regulatornog okvira koji će pružiti dodatan poticaj telekomunikacijskim tvrtkama da ulažu u najsuvremeniju infrastrukturu i poboljšane digitalne usluge za naše korisnike. Ovo je jasno priznanje vrijednosti United Grupe u okviru europskog digitalnog ekosustava”, izjavila je Dragica Pilipović Chaffey, potpredsjednica United Grupe za korporativne poslove.

Sljedeće tri godine dr. Janet Zaharieva, glavna savjetnica u Vivacomu, predstavljat će United Grupu u Upravnom odboru ETNO-a s drugim vodećim pružateljima digitalnih mreža i usluga.

ETNO je glavna skupina za promicanje interesa europskih operatora elektroničkog komunikacijskog sektora. Njegovi članovi okosnica su digitalnog napretka Europe. Ovim imenovanjem United Grupa postaje sukreator ključnih političkih odluka koje utječu na budućnost telekomunikacijskog sektora.

Kao članica Izvršnog odbora ETNO-a, United Grupa aktivno će sudjelovati u ocrtavanju budućnosti telekomunikacijskog sektora i pridonijeti ciljevima ETNO-a do 2023. koji uključuju osnaživanje zajednica kroz pristup inkluzivnoj digitalnoj infrastrukturi i uslugama, istovremeno omogućujući dramatično smanjenje emisija ugljika.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.