Samsung je pokrenuo YOUniversity platformu za studente iz Hrvatske i regije

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je nastavak svoje platforme za studente YOUniversity uz koju će i dalje imati priliku bolje se upoznati, učiti, zabaviti se i usput iskoristiti neke sjajne pogodnosti i testirate novu seriju Samsung preklopnih pametnih telefona

U suradnji s odabranim fakultetima i alumni klubovima Samsung će studenticama i studentima ponuditi niz aktivacija osmišljenih samo za njih , koji će biti dostupni na platformi.

Aktivnosti prvog izdanja platforme predstavljat će mješavinu digitalnih i live iskustava u kojima će studenti željeti sudjelovati, imajući priliku bolje se upoznati, učiti, zabaviti se i usput osvojiti neke sjajne pogodnosti. Suradnja s odabranim sveučilištima uvest će program i pomoći mu da se proširi na širu studentsku populaciju te ostale kolege.

Iako će YOUniversity platforma biti dostupna i u Sloveniji te Srbiji, svaka država uključena je sa svojim odabranim visokim obrazovnim institucijama. U ovom jedinstvenom, inspirativnom projektu za mlade u Hrvatskoj uključeni su brojni fakulteti te studentske organizacije. Studenti i studentice navedenih sveučilišta imat će priliku sudjelovati u programima platforme koji donose dobrobiti njihovom životnom stilu u akademskom okruženju i na fakultetu te nude neočekivane prilike, dok će Samsung dobiti priliku izravno komunicirati s ciljnom publikom, stvarajući emocionalnu vezu dok dopire prijateljskim tonom glasa i prilike koje su dotičnoj publici uistinu važne.

YOUniversity svoj debi imao je i na TEDxZagreb konferenciji. TEDxZagreb najstariji je te najveći i najpopularniji TEDx događaj u Zagrebu koji okuplja mnoge intelektualce entuzijaste usmjerenje na promicanje ideja vrijednih širenja. Ove godine i Samsung je sudjelovao u ovoj inspirativnoj konferenciji u sklopu studentskog projekta YOUniversity koja se održala u Mozaik Event Centru 13.10.2022. Osim samog sudjelovanja na konferenciji, studenti su imali priliku osvojiti i ulaznice za TEDx preko nagradnog natječaja na YOUniversity web stranici. Uz brojne aktivacije, influencere i posebne pogodnosti platforma YOUniversity nastavit će korisnicima pružati zanimljive i poučne načine da steknu nova iskustva, povežu se s kolegama i iskažu svoju kreativnost.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.