TechHosted – Vodeći svjetski IT stručnjaci ponovo u Banjaluci

Najveća multivendorska konferencija u Bosni i Hercegovini „Tech Hosted by LANACO“ osmu godinu zaredom mjesto je okupljanja vodećih IT profesionalaca

Ovogodišnja konferencija Tech Hosted by LANACO pod sloganom “Lead to inspire”, višednevni je događaj koji se održava od 12. do 14. oktobra 2022. godine u LANACO Tehnološkom centru u Banjaluci.

Teme konferencije su: Cyber Security, Cloud services, Fintech.

Prvi dan osme TechHosted konferencije, svoja iskustva sa zajednicom podijeliće istaknuti govornik na nekoliko globalnih događaja, Khaled Mokhtar. Osim stručnosti i zavidnih referenci među kojima se nalaze Google i HPE, njegova biografija otkriva i entuzijazam za modernim tehnologijama, mentorstvo inovativnih tehnoloških startupa sertifikovano od strane Berkeley-a kao i zanimljive angažmane. Khaled je sudija i dio Globalnog sudijskog odbora u NASA Space Apps Competition, a takođe i sudija u arapskom IoT Challengeu.

Prvi dan posvećen je temama iz Cloud Services domena, a svoja predavanja će imati i predavači iz kompanija: Lenovo, Intel, Cisco, Hewlett Packard Enterprise, Dell Technology.

Tokom prvog dana konferencije planirana je i panel diskusija: Izazovi u globalnom usvajanju cloud computinga.

U okviru drugog dana, posvećenog Fintech tehnologijama, na TechHosted08 ugostićemo i predstaviti našeg drugog keynote predavača. Svoje bogato iskustvo sa Tech Hosted zajednicom podijeliće Magda Milas, Fintech Expert u A1, vodećoj kompaniji za digitalne servise i komunikaciona rješenja Centralne i Istočne Evrope. Magda je takođe predsjednica i suosnivačica udruženja “Alice in Blockchains”, čiji je cilj promovisanje finansijske pismenosti među ženama s fokusom na nove finansijske tehnologije poput kriptovaluta i blockchaina.

Drugi dan posvećen je temama iz Fintech & Cyber Security domena a svoja predavanja će imati i predavači iz kompanija: Oracle, Fortinet, Cisco, Group-IB, Galeb, Kaspersky, Veeam.

Tokom drugog dana konferencije planirana je i panel diskusija: eFiskalizacija – generator razvoja Fintecha u regionu.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.