Garmin najavljuje ažurirane funkcije

Garmin je najavio nova ažuriranja softvera i funkcija za odabrane pametne satove – uključujući seriju fēnix 7, epix (Gen 2), seriju Instinct 2 i Forerunner 945 LTE – i seriju biciklističkih računala Edge 1040.

Ove nove funkcije pomoći će korisnicima da izvuku najviše iz svojih uređaja, a sve putem izdanja besplatnog softvera.

Neke od značajnih funkcija1 za pametne satove u ovom izdanju softvera uključuju:

SatIQ: kako bi maksimalno produžilo trajanje baterije, SatIQ će automatski uključiti višepojasni GPS u područjima gdje je najpotrebniji, poput uskih kanjona ili središta grada s visokim zgradama, a zatim ga isključiti kada više nije potreban kako bi sportaši dobili najviše od svoje baterije.

Status varijabilnosti otkucaja srca (HRV): Pratite varijabilnost otkucaja srca tijekom spavanja kako biste bolje upravljali oporavkom i općom slikom zdravlja.2

Widget za utrku: pogledajte informacije o pripremi za utrku — uključujući predviđanje performansi za dan utrke, vremensku prognozu za dan utrke i sat za odbrojavanje — sve u jednom widgetu.

Ažurirani status treninga: korištenjem novih pokazatelja kao što su HRV status, nedavna povijest vježbanja i izvedba, sportaši će dobiti uvid u svoj ukupni napor i treniraju li produktivno, vrhunski ili naporno.

• Praćenje dionica: Pratite do 50 dionica – direktno sa zapešća – pomoću aplikacije Dionice. Jednostavno provjerite dionice na prvi pogled kako biste pratili njihove cijene i trendove tijekom dana.3

Neke od značajnih funkcija1 za biciklistička računala u ovom izdanju softvera uključuju:

Kontrolu glazbe: kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom, upravljajte glazbom izravno na uređaju Edge.

Status vježbanja: pomoću novih pokazatelja kao što su HRV status, nedavna povijest vježbanja i izvedba, dobijte uvid u ukupni napor i je li trening produktivan, na vrhuncu ili naporan.4

Intenzivne minute: Pogledajte kada su ostvarene intenzivne minute tijekom svake vožnje.4

Potpuna podrška za e-bicikl: povežite ANT ili ANT+ kompatibilni e-bicikl za pregled prilagođenih podataka o e-biciklu, podešavanje razina pomoći i pregled preostalog dometa na temelju planirane staze.

Besplatna ažuriranja softvera su sada dostupna. Kupci mogu ažurirati svoj pametni sat ili biciklističko računalo omogućavanjem automatskih ažuriranja sa svog uređaja ili korištenjem Garmin Express. Za sveobuhvatan popis funkcija koje dolaze s povezanim uređajima kliknite ovdje.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.