Vertiv osvojio tri vodeće industrijske nagrade od tvrtke Frost & Sullivan

Vertiv je dobitnik tri industry leadership nagrade od tvrtke Frost & Sullivan, s priznanjem u EMEA regiji za product leadership u industriji prefabriciranih modularnih (PFM) podatkovnih centara te za konkurentsku strategiju i customer value leadership u industriji kritične energetske infrastrukture u Azijsko-pacifičkoj regiji.

“Poticanje inovacija i rasta kompleksan je zadatak koji je dodatno otežan strateškim imperativima koji danas forsiraju promjene, kao što su distruptivne tehnologije, kompresija lanca vrijednosti, konvergencija industrije i novi poslovni modeli. U tom kontekstu, priznanje tvrtki Vertiv označava još veći uspjeh”, rekao je Darrell Huntsman, glavni izvršni direktor, Frost & Sullivan.

Pročitajte Frost & Sullivan izvješća na poveznicama ispod kako biste saznali više o kriterijima i analizi provedenoj za svaku pojedinu nagradu:

2022 Product Leadership AwardPrefabricated Modular Data Centre Industry

„Portfelj prefabriciranih modularnih podatkovnih centara tvrtke izgrađen je na tri ključna stupa: standardna platforma proizvoda, custom-built rješenja i hibridni dizajn. Tijekom istraživanja bilo je očito da postoji jedna zajednička tema u središtu Vertiv strategije za razvoj proizvoda za sva tri rješenja – prepoznavanje i rješavanje bolnih točaka kupaca i rastućih potreba“, istaknuo je Gautham Gnanajothi, globalni direktor istraživanja, Frost & Sullivan.

2021 Competitive Strategy Leadership AwardAsia-Pacific Critical Power Infrastructure Industry

“Frost & Sullivan pozdravlja sposobnost tvrtke Vertiv da u kontinuitetu ojačava svoju kvalitetu i razvoj, dok aktivno unaprjeđuje svoju inovativnu ponudu i zadovoljavanje dinamičnih potreba kupaca“, rekao je Iqra Azam, best practices research analyst, Frost & Sullivan. 

2021 Customer Value Leadership AwardAsia-Paci­fic UPS Industry

“Snažna stopa zadržavanja kupaca tvrtke i sposobnost akvizicije kupaca svjedočanstvo su visokih standarda njezinih proizvoda i usluga. Vertiv je osigurao vrhunsku mrežu partnera, odvažno stvarajući neusporediv utjecaj u industriji“, izjavio je Iqra Azam, best practices research analyst, Frost & Sullivan.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.