Tvrtka Vertiv objavila svoj prvi izvještaj o okolišu, društvenoj odgovornosti i upravljanju

Vertiv je objavio inauguracijski izvještaj o okolišu, društvenoj odgovornosti i upravljanju (ESG), prvi javni izvještaj tvrtke o ESG aktivnostima.

Izvještaj prikazuje pristup tvrtke Vertiv prema energetskoj učinkovitosti; raznolikosti, jednakosti i uključenosti (DE&I); zdravlju i sigurnosti zaposlenika; i drugim temama vezanim za ESG. Sadržaj koji je obuhvaćen u izvještaju služi kao osnova na kojoj će organizacija graditi svoje buduće napore.

“Svi znamo koliko je povezivost ključna za naš svakodnevni život i globalnu ekonomiju. Svjetski apetit za podatke i dalje je u porastu, a naša rješenja održavaju podatkovne sustave uključenima i povezanima. Istovremeno, prepoznajemo trenutne i potencijalne utjecaje klimatskih promjena. Nastojimo zadovoljiti rastuću potrebu za kritičnom digitalnom infrastrukturom i simultano ublažiti utjecaj na okoliš našim poslovanjem i proizvodima. Kao rezultat, smišljamo inovacije kako bi ostvarili još učinkovitije i efektivnije načine za podršku kritičnoj digitalnoj infrastrukturi“, rekao je Rob Johnson, CEO tvrtke Vertiv.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.