Sveučilište Keele odabralo je tvrtku Vertiv

Prefabricirani modularni energetski sustav tvrtke Vertiv podržava ambicioznu strategiju dekarbonizacije Sveučilišta Keele i nadopunjuje njihovu on-site mikromrežu za obnovljivu energiju

Sveučilište Keele dugogodišnji je kupac tvrtke Vertiv, a njihovu suradnju prepoznali su stručnjaci iz industrije u sklopu dodjele DCS 2022. nagrada, gdje je ovo partnerstvo nagrađeno priznanjem Data Centre Sustainability Project of the Year. S ovim novim ugovorom, Vertiv će zamijeniti zastarjeli UPS sveučilišta s novim skalabilnim, učinkovitim rješenjem koje štedi prostor. Tvrtka Vertiv će također osigurati modularno rješenje za baterije koje će pomoći u održavanju stabilnog napajanja tijekom prekida rada i out-of-spec ulazne snage, osiguravajući učinkovito upravljanje obnovljivom energijom proizvedenom na lokaciji.

U posljednjih šest godina, Sveučilište Keele uložilo je više od 1.2 milijuna funti kako bi smanjili ugljični otisak u skladu s vlastitom vizijom da do 2030. godine postignu ugljičnu neutralnost. Osim provođenja prvog ispitivanja miješanja vodika unutar plinske mreže u Ujedinjenom Kraljevstvu i testiranja novih pametnih energetskih tehnologija, Sveučilište Keele sada proizvodi vlastitu obnovljivu energiju na lokaciji zahvaljujući solarnim panelima i vjetroelektranama koje dovode energiju u mini-mrežu kampusa. Iz perspektive distribucije električne energije, kampus funkcionira kao mali grad. Potreba Sveučilišta Keele bila je minimizirati gubitke, dok se energija prenosi iz mreže na UPS pa onda dalje na IT opterećenje, te iskoristiti prednosti nove generacije baterija.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.