Samsung Electronics globalno predstavlja prvi 240Hz 4K gaming monitor

Tvrtka Samsung Electronics Co., Ltd. najavila je globalnu dostupnost linije monitora za igre Odyssey G85NB iG75NB za 2022.

Ovo je dodatno učvršćivanje pozicije vodećeg Odyssey monitora u industriji u pružanju najzanimljivijeg i najrealističnijeg iskustva igranja dostupnog na tržištu. G85NB – prvi 240Hz 4K gaming monitor na svijetu – dostupan je u formatu od 32 inča, nudi super-realističnu kvalitetu slike, brzo vrijeme odziva i vrhunske performanse.

“Tvrtka Samsung je uzbuđena što može otkriti najbrži 4K gaming monitor na svijetu kako bi otključali još više mogućnosti i ponudio inovacije tržištu, stvarajući novo i nevjerojatno impresivno iskustvo,” rekla je Hyesung Ha, izvršna potpredsjednica Visual Display Businessa u tvrtki Samsung Electronics. “Igrači u konačnici žele to impresivno iskustvo u jedinstvu sa svojim likom i scenom, a Odyssey to omogućuje s vrhunskim značajkama i živopisnom kvalitetom slike kako bi igračima pružio uzbuđenje.”

Samsung Odyssey gaming monitori G85NB, G75NB dostupni su globalno, a u Hrvatskoj po preporučenoj maloprodajno cijeni od 11.259 HRK za G85NB model, dok je G75NB model dostupan po preporučenoj maloprodajno cijeni od 9.759 HRK.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.