Hrvatska aplikacija 33% u manje od tri mjeseca postala broj 1 shopping aplikacija

Hrvatska mobilna aplikacija 33% s pregledom akcijskih popusta na proizvode maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, u samo tri mjeseca od predstavljanja na tržištu postala je broj 1 aplikacija za mobilne telefone u kategoriji besplatnih aplikacija za kupovinu u Hrvatskoj.

Podatak je to koji prikazuje ranking najpopularnijih aplikacija na dan 31. srpnja na Trgovini Play (Android uređaji) i App Store (iPhone uređaji) – s kojih se ova aplikacija može skinuti i koristiti potpuno besplatno.

„Povratne informacije koje dobivamo od korisnika pokazuju kako ih je oduševio user-friendly pristup, odnosno jednostavna pretraga i vidljiv prikaz traženih proizvoda na akciji. Vrlo je vjerojatno da je i situacija s rastućom inflacijom i divljanjem cijena u maloprodaji pridonijela takvoj popularnosti naše aplikacije jer s njom svi mogu na jednom mjestu vrlo jednostavno i pregledno pronaći i ‘uloviti’ akcijske ponude svojih omiljenih i najčešće korištenih proizvoda te tako ostvariti značajne uštede u odnosu na sve veće redovne cijene na maloprodajnim policama“, ističe Josip Muller, jedan od autora aplikacije.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.