MeanIT radio B4

Nakon raznih satova, slušalica iz Intelkoma nam je pristigao i MeanIT radio B4

Kad nam je pristigao ovaj multimedijski uređaj zanimalo nas je što nam može pružiti, a da bi nas zaintrigirao kako bi ga eventualno i kupili. Krenimo sa opcijom bluetootha koji omogućuje puštanje glazbe s mobitela ili nekih drugih BT uređaja, ali se može odgovoriti i na telefonski poziv jer sa stražnje strane ima ugrađen mikrofon.

S obzirom da je tu i opcija slušanja FM radio stanica nakon uključenja ove opcije prvo je automatski pretražio stanice te ih umemorirao. Ukoliko želimo i napraviti svoj raspored memorije stanica može mo to u ručno. Kvaliteta antene je zadovoljavajuća, čak i ugodno iznenađuje hvatanje stanica na čudnim mjestima gdje smo testirali radio.

Na zadnjoj strani imamo USB ulaz koji omogućava slušanje mp3-ova, a istu opciju nudi i ulaz za micro SD karticu. Reprodukcija počinje ubacivanjem USB sticka ili microSD kartice, a tu je i AUX ulaz pa možemo puštati glazbe i s nekog vanjskog uređaja, a kabel dolazi u kompletu.

MeanIT radio B4 ima bateriju kapaciteta 2000 mAh, a punimo je preko USB-C kabela koji dolazi u pakiranju. 

Osim gore navedenih medijskih ulaza i opcija tu je i sat, te mogućnost postavljanja radioalarma. Za prvo postavljanje ćemo se malo namučiti, jer nije baš nešto intuitivno, ali se s vremenom naučimo i svaki puta je sve lakše i lakše.

Kvaliteta zvuk je moglo bi se reći čak jako dobra, glasni zvučnik koji je tako podešen da ni pri vrlo glasnoj reprodukciji ne krči.

Zaključak je da se ovaj BT radio zvučnik isplati kupiti jer mu je odnos cijene, cca 300 kn, i kvalitete zadovoljavajući

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.