meanIT TWS B100

U ruke, a kasnije i u uši, su nam došle slušalice meanIT TWS B100 i zanimalo nas je kako su napredovale od prijašnjih koje su nam bile na testiranju.

TWS tehnologija donosi jednostavno i brzo spajanje, pri čemu se najprije slušalice međusobno spajaju, a zatim jedna od njih postaje glavna i spaja se s mobitelom, playerom, televizorom i bilo kojim drugim uređajem koji podržava BT spajanje.

Slušalice su minijaturne, a njihov oblik ne zatvara u potpunosti uho pa se i pri slušanju glazbe mogu čuti pozadinski zvukovi. Što je zvuk tiši bit će veća sigurnost pri kretanju, u vožnji, prelascima preko semafora ili trčanju.

Na prvi pogled kutijica djeluje krhko, no tijekom testiranja izdržala je nošenje u ruksaku zajedno sa svim ostalim stvarima koje su se tamo nalazile bez ikakvih oštećenja.

Kad otvorite kutijicu vidljive su slušalice i središnji ekran na kojem se vidi postotak napunjenosti same kutijice jer je kutijica mjesto punjenje samih slušalica. Dok se slušalice pune,na njima se vidi crveno svjetlo, a kad su pune svjetlo se ugasi. Za punjenje do 100 posto bilo potrebno nešto manje od dva sata.

Uz same slušalice koje suOK i stanu u uho olazi i kabel za punjenje i dodatni set silikonskih navlaka u različitim veličinama.

Kvaliteta zvuka samih slušalica je prosječno dobra, ali se svakako ne mogu mjeriti sa onima koje i koštaju više novaca i to je svatko svjestan koji će ih kupovati, jer je cijena od 159 kuna više nego pristojna.

Kao zaključak se može napisati da su ovo više nego pristojne slušalice za svačiji džep.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.