SPAN STEKAO DVIJE NOVE MICROSOFT NAPREDNE SPECIJALIZACIJE

Među novostečenim specijalizacijama je Microsoft Azure Virtual Desktop, koja je potvrda Spanovog znanja, iskustva i stručnosti

Najnovije Spanove specijalizacije tako spremno odgovaraju na izazove koje donosi hibridni rad u pogledu upravljanja i sigurnog pristupa korporativnim resursima kao i podržavanja sigurnog rada na daljinu koji postaje imperativ iz perspektive zaposlenika.

Uvjeti za dobivanje ovih specijalizacija nisu jednostavni. Proces certifikacije zahtjevan je i dugotrajan te podrazumijeva preduvjete koje je potrebno zadovoljiti kako bi se uopće moglo pristupiti procesu dobivanja napredne specijalizacije. „Preduvjeti su za sve specijalizacije isti – trebamo imati dovoljno  stručnjaka sa specifičnim certifikatima i dovoljan broj uspješno završenih projekata – rezultat kojih je visok postotak korištenja implementirane tehnologije u organizaciji korisnika.“ izjavila je Mihaela Trbojević, Product Marketing direktorica u Spanu. „Sama certifikacija je u zadnjem koraku usmjerena na audit ili customer case study potvrđen od strane korisnika koji opisuje poslovni izazov i kako je implementirano rješenje utjecalo na poboljšanje poslovanja.“, pojašnjava Mihaela.

Podržavanje sigurnog rada na daljinu za zaposlenike je važnije nego ikad, a Azure Virtual Desktop je Microsoftovo fleksibilno i skalabilno rješenje koje podržava usluge udaljene radne površine uz pojednostavljeno upravljanje cijelim sustavom. Time se štedi vrijeme i resursi te povećava učinkovitost zaposlenika pa Azure Virtual Desktop posredno otvara nove prilike za ubrzani rast poslovanja. 

Rad na daljinu podrazumijeva i uređaje koji su korisnicima potrebni, sigurne operativne sustave, rješenja za upravljanje krajnjim točkama i aplikacije za suradnju dostupne s bilo kojeg mjesta. Spanovu izvrsnost u ovom području potvrđuje napredna Microsoft Modernize Endpoints specijalizacija, usmjerena na osiguravanje sigurnog rada na daljinu iz perspektive zaposlenika. „Napredne specijalizacije koje smo do sada ostvarili, njih ukupno 11, potvrda su izvrsnosti i predanog rada naših zaposlenika. Više od 300 Spanovaca certificirano je od strane Microsofta. Pouzdanost i ekspertizu koju donosimo korisnici itekako prepoznaju pa nastavljamo ulagati u znanje zaposlenika i kreiranje učinkovitih i naprednih IT rješenja za sve naše korisnike“,  naglašava Mihaela Trbojević, Product Marketing Director u Spanu.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.