Rainer Stiller imenovan glavnim direktorom

Novi CMO će voditi viziju tvrtke za poboljšano, inovativno iskustvo digitalnog marketinga

Stiller se pridružio Vertivu 2017. godine kao potpredsjednik marketinga za EMEA regiju (Europa, Bliski istok i Afrika), a kasnije je unaprijeđen na poziciju potpredsjednika, Global Channel Marketing. Pomogao je transformirati generiranje potražnje, korisničko iskustvo, digitalizaciju procesa od vođenja do narudžbe, omogućavanje prodajnih snaga i strateško brendiranje.

“Tijekom protekle četiri godine Rainer je doveo našu marketinšku organizaciju do još većeg uspjeha poboljšavajući naše digitalno iskustvo i potičući Vertiv da bude promišljeniji, maštovitiji te da pristupa strateški pružanju usluga našim klijentima. Njegova strast za ulogom koju marketing ima u našem uspjehu, kako interno, tako i eksterno, čini ga savršenom osobom za vođenje naše globalne marketinške organizacije“, rekao je Gary Niederpruem, glavni direktor strategije i razvoja tvrtke Vertiv.

“Planiram pomoći Vertivu i našem marketinškom timu da postanu još kreativniji, svrhovitiji i još više analitični u našim nastojanjima da dosegnemo svoje klijente. Zadovoljstvo je biti dio organizacije u kojoj mogu voditi raznoliki, globalni tim koji je motiviran i posvećen stvaranju stvarne promjene za naše dionike, istaknuo je Stiller.

Stiller ima više od 20 godina iskustva u vodećim ulogama u prodaji i marketingu u tvrtkama F500 i Euro Stoxx 50, u SAD-u, Francuskoj i Švicarskoj. Diplomirao je marketing i upravljanje ljudskim potencijalima na Sveučilištu primijenjenih znanosti u Münchenu, a postulate marketinga učio je u sjedištu BMW-a u Njemačkoj.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.