Neos i SV Group sinergijom do regionalnog IT lidera

Neos, tvrtka specijalizirana za tehnološki napredna IT rješenja i SV Group, tvrtka specijalizirana za razvoj i implementaciju softvera, jačaju zajedničku poziciju na tržištu kroz snažnije korporativno udruživanje

NEOS i SV Group predstavljaju IT grupaciju s više od 130 zaposlenika, uglavnom visokoobrazovanih softverskih inženjera, uz prihod u prošloj godini na razini 114 milijuna kuna i 20 milijuna kuna EBITDA-e.

„Okrupnjivanje u hrvatskoj IT industriji je prema našim strateškim procjenama neizbježno, osobito za kompanije koje poput Neosa imaju ambiciju postati ključni igrači u široj regiji. Uvjeren sam kako će zajednički nastup Neosa i SV Groupe imati sinergijski učinak, gdje će se naša stručnost iz softverskog inženjerstva, podatkovne analitike, strojnog učenja, a osobito brzorastućeg područja infrastrukture u cloudu konsolidirati i osnažiti. U ovom trenutku razmatramo moguće opcije za akvizicije, i izvan granica Hrvatske, konkretnije u Sloveniji.“, rekao je Davorin Capan, član Uprave i CEO Neosa.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.