Samsung predstavlja nove mogućnosti

Tvrtka Samsung Electronics i Hyundai Motor Group objavili su da će električno vozilo GV60 Genesis biti prvo koje će podržavati ultra-širokopojasne (UWB) digitalne ključeve dostupne na Galaxy uređajima

Ovim opcijama korisnici su na svojim automobilima dobili visoku tehnološku nadogradnju. Korisnici mogu otključati svoj automobil pametnim telefonom tako što ćete jednostavno prići do njega, dok će se on ponovo zaključati tako što ćete samo dodirnuti senzor na vratima. UWB bežična tehnologija omogućava pametnom telefonu da se poveže i komunicira direktno s automobilom. Jednom kada se digitalni ključ registrira, GV60 može identificirati ovlaštene Galaxy uređaje i otključati vrata bez uporabe fizičkog ključa.

Manje prtljage s digitalnim ključem u Samsung Pass aplikaciji

Digitalni ključ je dostupan preko Samsung Pass aplikacije, sustava za čuvanje digitalnih potpisa, ID-ova i lozinki. Ova usluga će do kraja godine biti proširena na Samsung Wallet, koji će također omogućiti korisnicima da sigurno čuvaju i upravljaju digitalnim ID-ovima, bording kartama, vaučerima i kreditnim karticama na svom pametnom telefonu[1]. Uz Samsung Pass i Samsung Wallet aplikacije korisnik sve što mu je potrebno tijekom dana može držati na jednom, sigurnom, praktičnom i zgodnom mjestu.

Proces instalacije i aktivacije digitalnog ključa jednostavan je, a nakon par koraka digitalni ključ spreman je za korištenje. Sve što je potrebno napraviti za njegovu aktivaciju je instalirati i otvoriti aplikaciju Genesis Connected Service u automobilu, izabrati meni „Vozilo“ te potom u izborniku „Digitalni ključ“ odabrati opciju „Registrirajte se“ u aplikaciji Genesis Connected. Nakon registracije, digitalni ključ spreman je za korištenje.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.