MeanIT Smart watch M15

Još jedan pametni uređaj iz portfelja tvrtke Intelkom i njenog brenda MeanIT

Ova pametna narukvica/sat se u principu ne razlikuje puno previšeod ostalih takvih uređaja koji su namijenjeni prvenstveno za praćenje sportskih i zdravstvenih rezultata. U pakiranju dolazi osim samog sata sa crnom narukvicom i dodatna crvena narukvica.

Nakon otvaranja kutije potrebno je dopuniti bateriju pametne narukvice, a način priključenja na usb punjač ili laptop je takav da se remen odvoji od samog sata na strani gdje se nalaze USB konektori. Mali i sitni problem bi mogli imati prilikom korištenja laptopa ukoliko se USB konektori nalaze blizu jedan do drugoga, a tijelo narukvice je malo širji.

Uz pametnu narukvicu MeanIT Smartwatch M15 možemo pratiti broj otkucaja srca, prijeđenih koraka, udaljenost, zasićenost kisika u krvi, krvni tlak,te pratiti i razne sportske aktivnosti. U slučaju da smo navinuti spavati sa satom na ruci neće nam biti problem ukoliko nosimo i ovu narukvicu prilikom spavanja, a ujutro ćemo kroz aplikaciju dobiti određene podatke o kvaliteti sna kroz noć.

Za spajanja na mobilne uređaje služi nam mobilna aplikacija HryFine i kroz nju možemo pratiti dnevne, tjedne i mjesečne podatke, te voditi statistiku.

Naravno da je izbornik kroz koji prolazimo prilikom korištenja narukvice na hrvatskom jeziku, ali je sve to još i “pojačano” sa raznim ikonama koje objašnjavaju o čemu se radi. Ekran se dobro vidi i na suncu, a po mraku je korištenje ugodno oku.

Baterije može izdržati otpilike 8 dana, sve ovisi naravno o tome koliko često “šećemo” kroz izbornik, tako da može trajati i kraće ali i dulje.

Osim gore navedenih opcija tu su još i “potraga” za mobilnim uređajem, obavijest o pozivu i porukama, upravljanje kamerom i glazbom.

Za cijenu od 159 kuna se dobiva prilično zanimljiv i kvalitetan startni uređaj za praćenje športskih i zdravstvenih aktivnosti.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.