SPAN globalni tehnološki partner McDONALD’SA za 2021.

Godišnja globalna McDonald’s Technology Partner nagrada, koju jedan od najvećih globalnih lanaca brze hrane dodjeljuje u okviru Global Supplier Summita, za 2021. godinu pripala je Spanu.

McDonald’s Technology Partner nagrada dodjeljuje se partnerima odgovornim za kvalitetno funkcioniranje svih McDonald’s poslovnih procesa, a titulu globalnog tehnološkog partnera Span je ostvario temeljem podrške koju pruža u razvoju digitalnog poslovanja.

„Ponosni smo što nas je McDonald’s prepoznao kao pouzdanog partnera koji kroz brojna tehnološka rješenja i kontinuiranu podršku kompaniji pruža stabilan oslonac na globalnoj razini. Ovo priznanje rezultat je uspješne suradnje iza koje stoje trud i znanje Spanovih stručnjaka svakodnevno posvećenih kreiranju naprednih i inovativnih IT rješenja koja imaju za cilj unaprijediti digitalni segment poslovanja McDonald’sa širom svijeta. Vjerujem da smo dosadašnjm postignućima stvorili čvrste temelje koji će otvoriti nove prilike za dodatno jačanje suradnje“, poručio je član Uprave Spana i Direktor za tehnologiju Marijan Pongrac. McDonald’s i Span dugogodišnji su partneri, a cjelokupna tehnološka podrška usmjerena prema McDonalds’su podrazumijeva svakodnevni angažman velikog broja Spanovih stručnjaka različitih specijalnosti, smještenih u Spanovim uredima diljem svijeta

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.