Tvrtka Dell Technologies predstavila PowerVault ME5

Tvrtka Dell Technologies predstavila je tri nova modela PowerVault ME5 diskovnog sustava koji su namjenski izrađeni i optimizirani za SAN & DAS sustave za pohranu podataka.

PowerVault pohrana korisnicima donosi sveobuhvatno iskustvo pojednostavljenih operacija, kompatibilnost s PowerEdge poslužiteljem, bogate podatkovne usluge, performanse te analizu pohrane u cloudu. Jednostavnost upravljanja osigurat će PowerVault Manager – grafičko korisničko sučelje za ME5 (HTML5) upravljanje s intuitivnom korisničkom navigacijom i podržanim skriptiranjem s Redfish/Swordfish REST ili CLI API-jem. PowerVault ME5 također je podržan u sklopu Open Management Enterprise (OME) frameworkatvrtke Dell koji je posebno koristan kada je PowerVault instaliran uz Dell mreže, poslužitelje i drugu Dell infrastrukturu u podatkovnim centrima.

Konačno, korisnici ProSupport servisa za PowerVault ME5 mogu pristupiti CloudIQ-u bez dodatnih troškova. CloudIQ je AIOPs (artificial intelligence for IT operations) tvrtke Dell Technologies baziran na cloudu koji koristi telemetriju, strojno učenje i druge algoritme kako bi korisnicima pružio obavijesti i prediktivnu analitiku koja ukazuje na operativno zdravlje arraya, savjete za sanaciju, anomalije, projekcije kapaciteta, pohranu koja se može vratiti i još mnogo toga.

Dizajn PowerVault ME5 platforme prikladan je za podršku širokom skupu radnih opterećenja aplikacija uključujući datotečne sustave visokih performansi s BeeGFS, PixStore i NFS datotečnim sustavima, Safety & Security (CCTV na Edgeu), Microsoft i VMware virtualizaciju, te do 500 virtualnih stolnih računala. Moguće je odabrati edge slučajeve uporabe (istraživanje nafte i plina te igranje u cloudu) i mnoge druge, a bez ugrožavanja performansi ili dostupnosti SLA značajke. PowerVault ME5 prikladan je i za proizvodnju originalne opreme (OEM) sa svojim već spremnim dizajnom. Mnogi OEM kupci žele koristiti robnu marku Dell u svojim rješenjima temeljenim na PowerVaultu, dok drugi zahtijevaju potpuno neovisno rješenje ili ME5 s vlastitom robnom markom. Dok se PowerVault ME5 može konfigurirati kao all-flash array, korisnici u malim i srednjim poduzećima cijene što PowerVault ME5 omogućuje pristupačan izbor hibridne pohrane za bilo koje od ovih aplikacijskih okruženja koja ne zahtijevaju niske latencije all-flah-a i NVMe-a – ali i dalje zahtijevaju važne karakteristike kao što su dostupnost, pouzdanost i sigurnost.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.