Besprijekorno čist dom uz Samsung

Priroda se budi, dolazi toplije vrijeme, a prvi vjesnici proljeća odavno su provirili iz zemlje.

Nakon hladne zime, sada konačno možemo otvoriti prozore toplog proljeća. Na isti način trebamo provjetriti naše prostorije u kući ili stanu. Prašina koja tijekom zime dolazi od radijatora ili drugih načina grijanja skuplja se u zraku, na namještaju, ali i na podu. Za usisavanje tu je snažan Samsung Jet 75 Complete usisavač koji čisti različite vrste podova s maksimalnom snagom usisavanja. Motor s tehnologijom digitalnog pretvarača koji pomoću zavarenih ultrazvučnih  lopatica optimizira protok zraka, pruža veliku ulaznu snagu te održava visoke energetske učinkovitosti. Dodatno, Jet Cyclone tehnologija osigurava optimalni protok koji smanjuje otpor zraka, dok njegovih 9 ciklona s 27 ulaza zraka smanjuje gubitak usisne snage te u svojoj unutrašnjosti zadržava čestice prašine koje ste usisali.

U čišćenju vam mogu pomoći i najmlađi članovi obitelji jer je Samsung Jet lagan i jednostavan za korištenje, a njegova se visina može namjestiti po želji. Također, usisavač zahvaljujući peteroslojnom HEPA filtracijskom sustavu ispušta isključivo čisti zrak pa tako stvaranje savršeno zdravo okruženje za sebe i svoje najmilije. Čestice prašine na tepisima i tvrdim podovima jednostavno se usisavaju Turbo akcijskom četkom. Ona se također može rotirati oko 3750 puta u minuti, tako da ćete brzo završiti s ponekad jako zamornim čišćenjem. Uštedite svoje dragocjeno vrijeme i provedite ga bolje sa svojim najmilijima!

Operite svu odjeću– čak i one zaboravljene čarape.

Iza svake majke ili domaćice krije se velika količina prljavog rublja. Prije nego što dođe vikend, kada ćete odvojiti više vremena za kućanske poslove, ispred perilice rublja već vas čeka brežuljak prljave odjeće. Ako kažemo da pranje odjeće i ostalog tekstila nikada nije bilo tako jednostavno, teško da će tko povjerovati u to. Perilica rublja WW8500T s Eco Bubble™ tehnologijom pruža učinkovito pranje čak i na nižim temperaturama, a uz to deterdžent se pretvara u mjehuriće s čime lakše i brže prodire u prljavu odjeću. Odlična značajka je i QuickDrive sustav™ koji skraćuje vrijeme pranja do 50% i potrošnju energije za 20% bez smanjenja učinkovitosti. Kad se dogodi da vam je jedna čarapa ostala izvan perilice, a vrata su već zaključana, ne morati brinuti jer zahvaljujući Add Wash™ tehnologiji možete naknadno dodati svu zaboravljenu odjeću ili deterdženta, čak i tijekom pranja. Istovremeno, opcija higijenskog čišćenja parom uklanja tvrdokornu prljavštinu te 99,9% bakterija i alergena iz odjeće. Ako vam je još uvijek teško povjerovati da je sve to moguće, isprobajte sami.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.