Što sve donosi nova sezona A1 Adria Lige??

Uskoro počinju kvalifikacije za devetu sezonu prestižnog regionalnog esport natjecanja – A1 Adria League.

Uz već standardne igre CS:GO, FIFA 21 i Brawl Stars, najbolji gejmeri regije imat će priliku okušati se u još čak četiri popularna naslova među kojima su League of Legends i Clash Royale, ali i dva koja će se otkriti naknadno.

Proteklu godinu obilježile su još dvije uspješne sezone A1 Adria League u kojima su se rušili rekordi. Regionalni ljubitelji esporta pogledali su gotovo 29 tisuća sati uzbudljivog sadržaja uz 463 tisuća pregleda samo na YouTube kanalu. Usprkos pandemiji koronavirusa, održana su i dva finala u sklopu Reboot Online Games Weeka, a najbolji domaći Brawl Stars igrači, Lavvek, DzonDzon i Andrey, branili su boje naše regije na paneuropskom natjecanju Clash of Leagues.

Za 2022. godinu prilagođen je format i izgled lige. Primamljivi nagradni fond od 200.000 kuna imat će priliku osvojiti najveći broj igrača dosad. Umjesto četiri igre, u devetoj sezoni A1 Adria League bit će ih čak osam. CS:GO, FIFA 22 i Brawl Stars će ostati u dosad iskušanom formatu, uz manje promjene, dok će se nove četiri igre održavati vikendom po principu otvorenih kvalifikacija i finalnog turnira. Ponovo ćemo tako okruniti i najbolje League of Legends igrače u regiji, a vraća se i Clash Royale, uz dvije igre iznenađenja. O kojim se to igrama radi otkrit će se nešto kasnije.   

Ekipa PORTUGAL prošle je sezone podigla trofej u Counter-Strike: Global Offensiveu ispred timova iNation i 4glory, koji u posljednje vrijeme nižu odlične rezultate. Garancija je to da će i ove sezone konkurencija biti žestoka, a natjecanje napeto do posljednjeg trenutka.

Brawl Stars dijelom natjecanja dominirali su Lavvek i ekipa Flow, koji suse tako okitili naslovom prvaka osme sezone A1AL. Iza njih su ostali timovi Winx Club, Omert4 te Lightning Strike.

FIFA 21 nije bila ništa manje zanimljiva. Amke je treći put zaredom podigao trofej i potvrdio da je najbolji igrač u regiji, dok su se esad1memic i brstimir ponovo morali zadovoljiti drugim, odnosno trećim mjestom.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.