Osvrt na aktualnu situaciju s Bitcoinom i Ethereumom

S povećanim volumenima trgovanja, kripto tržište raste približavajući se ponovno prijelomnoj točci od 2 trilijuna dolara. 

Da li je potražnja za kriptom na tržištu dovoljno stabilna za duži rast ili će se i dalje zadržavati u zoni između 1,67 i 1,96 trilijuna dolara? Tu je već dva mjeseca.

Uz osvrt na aktualnu situaciju s Bitcoinom i Ethereumom, naši analitičari u ovom se videu detaljnije bave Avalanche-om. To je platforma sposobna dovršiti transakciju u manje od sekunde, a može istovremeno obraditi i do 5000 transakcija u sekundi. Jedan je od Ethereumovih suparnika i sve popularaniji blockchain za pametne ugovore, deseti po tržišnoj kapitalizaciji u kripto svijetu s cca 25 milijardi dolara vrijednosti.

EU, USA i većina razvijenih azijskih država intenzivno rade na zakonskoj regulativi kripto tržišta, koje postaje sve relevantniji izbor ulagatelja u potrazi za novim investicijskim kategorijama, posebice u okruženju aktualnih turbulentnih događanja potaknutih pandemijom, inflacijom i ratom u Europi.

Sve bitne aktualnosti oko digitalne imovine možete svakodnevno pratiti ovdje na FIMA Plus stranicama.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.