Instar otvario novu poslovnicu u Zagrebu

Instar informatika poslovni uspjeh iz prošle godine nastavlja širenjem mreže svojih prodajnih mjesta.

Nova, peta po redu poslovnica u Zagrebu i osma u Hrvatskoj nalazi se na adresi Selska 44 i nudi najbolje iz svijeta tehnologije.

„Od početka svog poslovanja jedna od naših ključnih premisa je pratiti želje kupaca i stanje na tržištu. Naši vjerni kupci znaju da Instar svaki svoj poslovni uspjeh voli podijeliti s njima, nagraditi ih i na taj način zahvaliti što s nama grade našu uspješnu poduzetničku priču. Nova poslovnica u Zagrebu nastavak je rasta i razvoja Instara, za koji su zaslužni i naši kupci. Upravo zato za njih smo pripremili niz pogodnosti, neovisno žele li biti dio naše priče online na webshopu i društvenim mrežama ili fizički u najnovijoj poslovnici“, ističe Marko Cvetkovski, osnivač i direktor Instar informatike.

Upravo je konstantna prilagodba potrebama tržišta Instarov najveći adut. Naime, Cvetkovski je na čelu firme od 2008. godine, a upravo je on svojim pristupom i naglaskom na webshop s jedne strane te moderniji izgled poslovnica s druge, doveo Instar do snažnog razvoja poslovanja, što ga je smjestilo u sam vrh prodaje IT opreme na hrvatskom tržištu.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.