Hrvatski Atos treću godinu zaredom dobio prestižni certifikat Great Place To Work

Hrvatski Atos je treću godinu zaredom dobio certifikat Great Place To Work (GPTW), najpoznatije svjetsko priznanje u području zadovoljstva zaposlenika

Prestižni certifikat GPTW dodjeljuje se organizacijama koje pružaju najbolje zaposleničko iskustvo, a dodjeljuje ga međunarodni GPTW institut na temelju rezultata anonimnog ispitivanja zadovoljstva zaposlenika i izračuna indeksa povjerenja zaposlenika u kompaniju.

Prilikom ispitivanja zaposlenici ocjenjuju kredibilitet, komunikaciju i integritet menedžmenta, poštovanje koje vodstvo kompanije pokazuje prema zaposlenicima, pravednost u prepoznavanju uspjeha, materijalnom i nematerijalnom nagrađivanju, unaprjeđivanju, prilikama za razvoj koje kompanija nudi, ponos, ravnopravnost i zajedništvo na radnom mjestu.

„U vremenima kao što su ova, važno je da poslodavac razumije svoje zaposlenike i svakodnevne izazove koje život stavlja pred njih te da im se prilagodi što je više moguće. Osim toga, važno je ulagati vrijeme i energiju u stvaranje odličnih timova koji jedni drugima služe kao sigurnosna mreža i zbog čije je suradnje svaki pojedinac osnažen. A uz takvu podršku i tim postaje nepobjediv”, istaknula je Mirela Šola, direktorica Odjela ljudskih resursa u Atosu.

„Ta se snaga dobrog tima vidi i u našem radu, Atos je poslovni partner na kojeg se klijenti rado oslanjaju, a snaga tima dovela nas je i do trećeg priznanja Great Place To Work. Atos je iz godine u godinu sve bolje mjesto za rad, unatoč svim nedaćama koje je pandemija donijela. Iznimno sam ponosna na naš sjajni tim kao i na Atosovu politiku da su zaposlenici uvijek na prvom mjestu”, zaključila je Šola.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.