Veritas Technologies uvrštenjem na popis Cloud 100 za 2022.

Ovaj je popis pouzdani resurs za pružatelje rješenja koji su u potrazi za dobavljačima tehnologije koji su najbolje pozicionirani da podrže njihove potrebe za proizvodima i uslugama u oblaku.

CRN-ov popis Cloud 100 ističe dobavljače tehnoloških rješenja koji su se iskazali svojom predanošću partnerima kao i onima koji su se dokazali inovacijama u razvoju tehnologija temeljenih na oblaku. Ovaj je popis pouzdani resurs za pružatelje rješenja koji traže dobavljače tehnologije koji su najbolje pozicionirani da podrže njihove potrebe za proizvodima i uslugama u oblaku.

Ovo je priznanje dodatna potvrda Veritasove vodeće pozicije na području rješenja za upravljanje podacima u velikim tvrtkama kao i potvrda kontinuiranih inovacija koje tvrtka čini u Partner Force Programu da bi dodatno podržala partnere koji svoje korisnike sele u oblak s ciljem ostvarivanja njihovih ciljeva digitalne transformacije.

Veritas je također nastavio dokazivati inovativnost u ponudi rješenja temeljenih na oblaku kroz akviziciju tehnologije koja omogućava rješenje NetBackup SaaS Protection, kao i kroz njegovu duboku integraciju u samu platformu NetBackup. Tvrtkama to pomaže da zaštite svoje podatke koji se nalaze u SaaS rješenjima na siguran, fleksibilan i skalabilan način, naročito s obzirom na trend sve bržeg prihvaćanja strategija korištenja više oblaka.

Veritas je nedavno također predstavio NetBackup Recovery Vault. Recovery Vault pruža otpornost na napade ucjenjivačkim softverom (ransomware), i to kao namjenski izgrađen sloj za pohranu sigurnosnih kopija podataka, dok istovremeno smanjuje trošak i složenost korištenja pohrane podataka u oblaku uz odabir vodećih pružatelja usluga za dugoročno zadržavanje podataka i pouzdan povrat podataka iz sigurnosnih kopija.

Uz ovo rješenje, Veritasovi korisnici mogu znati da su njihovi podaci sigurni u oblaku te da su zaštićeni od ucjenjivačkog softvera, da su spremni za povrat podataka u slučaju incidenta, te da će time moći ispuniti sve zahtjeve u pogledu uskladivosti i druge regulatorne zahtjeve.

„Ponosni smo što nas je CRN prepoznao zbog naše predanosti radu s partnerima. Naše partnere osnažujemo da pruže besprijekorno i jedinstveno iskustvo korisnicima u svim vrstama oblaka“, naglasio je Mike Walkey, stariji potpredsjednik za globalne kanale i saveze u Veritasu. „Današnje priznanje dodatno potvrđuje Veritasovu kontinuiranu inovaciju u svim segmentima ponude proizvoda kojima pomažemo našim korisnicima da upravljaju svim okruženjima koja se temelje na više oblaka i da ih pritom zaštite“, zaključio je Walkey.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.