NutriS kreće u implementaciju SAP Business ByDesign rješenja

Riječ je o softveru za upravljanje poslovnim procesima (ERP) dostupnom putem interneta (cloud), dizajniranom za manja i srednje velika poduzeća

Tvrtka NutriS, iz Novog Senkovca, u čijem vlasništvu je  NUTRIS.tech™ jedina hibridna tvornica u Europi za preradu boba i krumpira koja primjenjuje patentiranu tehnologiju obrade za proizvodnju najkvalitetnijih sastojaka biljnog podrijetla i b4b, konzultantska kuća specijalizirana za savjetovanje u području implementacije i podrške SAP ERP i BI sustava, potpisali su ugovor o implementaciji rješenja SAP Business ByDesign.

Riječ je o softveru za upravljanje poslovnim procesima (ERP) dostupnom putem interneta (cloud), dizajniranom za manja i srednje velika poduzeća. Povezuje sve odjele i funkcije (ljudske resurse, odnose s korisnicima, poslovno izvješćivanje, financije, kontroling, prodaju, nabavu, upravljanje projektima, marketing, itd.) te zaposlenike tvrtke. U sebi sadržava vremenom (i u drugim tvrtkama) dobro iskušane najbolje prakse za svaki poslovni proces sa stalno prisutnim alatom za temeljitu analitiku koji rezultira najpotpunijim, svima jednako predočenim informacijama potrebnima za donošenje najboljih odluka, u stvarnom vremenu.

NutriS će primjenom rješenja SAP Business ByDesign pojednostaviti i automatizirati ključne procese, ostvariti bolji pregled u sljedivost proizvodnje i ključne pokazatelje poslovanja, te omogućiti pravovremeni uvid u zalihe roba.

„U NutriSu vjerujemo da upravo nutritivnim, inovativnim i održivim konceptom, koji implementiramo u svaki segment našeg poslovanja, donosimo revoluciju za budućnost poljoprivrede. Proizvodni pogon nalazi se na zemljištu bivše svinjogojske farme Senkovac, na kojoj gradimo inovacijsko-tehnološki NUTRIS.park™.

U sljedeće dvije godine planiramo izgraditi pogon za proizvodnju topivih proteina i dijetalnih vlakana, povećati skladišne kapaciteta te implementirati projekt povećanja energetske učinkovitosti – ukratko pripremiti svu infrastrukturu za nadolazeće investicije na području zdrave prehrane, zelene energije i zaštite okoliša. Implementacija rješenja SAP Business ByDesign značajan je korak koji će povezati sve bitne funkcije poslovanja naše grupe, a kako bi ista nastavila rast i razvoj u skladu s cjelokupnom vizijom.

U konačnici želimo na jednom mjestu budućeg NUTRIS.parka povezati sve procese, od primarne proizvodnje, istraživanja i razvoja do industrijske proizvodnje ali i društveno korisnih te edukativnih sadržaja za sve one koji žele doprinijeti zdravijem, boljem životu i održivosti na planeti Zemlji.“ Rekao je Zvonimir Sedlić, CEO NutriS

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.