Vertiv postaje najnoviji član Eurovent udruženja

Vertiv kao globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rješenja, postao je dopisni član Euroventa, europskog industrijskog udruženja za klimatizaciju u zatvorenim prostorima, procesno hlađenje i tehnike hladnog lanca namirnica

„Ponosni smo što smo postali dopisni član Euroventa, jednog od vodećih udruženja HVACR industrije koje također pomaže u certificiranju performansi naših IT proizvoda za hlađenje. Vertiv projektira klimatizacijska rješenja više od 50 godina i prepoznat je kao najveći svjetski dobavljač za tržište klimatizacijskih rješenja podatkovnih centara. Pridruživanjem Euroventu, radujemo se zajedničkoj suradnji na razvoju novih rješenja za učinkovite i održive sustave s najnovijim standardima za okoliš i industriju u cjelini,“ izjavio je Mario Scattolin, direktor Global Compliance odjela tvrtke Vertiv.

„U ime Euroventa sa zadovoljstvom možemo poželjeti dobrodošlicu tvrtki Vertiv kao našem najnovijem dopisnom članu. S njihovim iskustvom u pružanju komercijalnih i industrijskih rješenja, veselimo se suradnji u zajedničkom oblikovanju budućnosti HVACR industrije. Kao dopisni član Euroventa, Vertiv će imati mogućnost ostati korak ispred svih u razvoju i zagovaranju vrlo relevantnog zakonodavstva i standarda, promicanju interesa i inicijativa industrije, kao i smanjivanju trgovinskih i izvoznih barijera unutar i izvan Europe. Članstvo također pruža mogućnost povećanja vidljivosti tvrtke Vertv u industriji ostajući u kontaktu s ključnim akterima, inovatorima i stručnjacima iz cijele Europe i šire,“ rekao je Raul Corredera Haener, predsjednik Euroventa.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.