Predstavljamo vam Polygon i njegov token MATIC

Ekosustav koji je enormno narastao tijekom prošle godine zahvaljujući migraciji mnogih DeFi protokola s Ethereuma na tu mrežu

Zadnjih dana ukupno kripto tržište je raslo preko 20% i nakon mjesec dana ponovno je doseglo razinu od 2 bilijuna $. Ipak, potreban je oprez jer je rast još uvijek u zoni pod kontrolom medvjeda. Svoju snagu bull trend će pokazati probojem razine od 2,1 bilijuna $. Nasuprot tome, ako ne uspije, tržište bi se moglo ponovo spuštati ispod 2 bilijuna $.

Krajem prošlog tjedna ETH se uspio vratiti na vrijednost od 3.000 $. Trend se nastavlja, a veći otpor se očekuje na razini od cca 3.200 $ i nakon toga na 3.800 $. Ako bikovi ne uspiju preskočiti prvu prepreku, medvjedi bi ga mogli ponovo spustiti ispod 3.000 $.

Predstavljamo vam Polygon i njegov token MATIC, ekosustav koji je enormno narastao tijekom prošle godine zahvaljujući migraciji mnogih DeFi protokola s Ethereuma na tu mrežu.

Do danas postoji više od 3000 decentraliziranih aplikacija na Polygonu, uključujući DeFi aplikacije, DAO (decentralizirane autonomne organizacije), DApps za igre kao i NFT aplikacije, a više se može pročitati na FIMA Plus stranicama.

Izvor: FIMA Plus

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.