Bežične slušalice meanIT TWS B31

Bežične slušalice sa postoljem koji je istvovremeno i punjač

meanIT BEŽIČNE STEREO SLUŠALICE TWS B31 sa svojim modernim dizajnom ostavljaju dojam skupih slušalica, ali se radi o vrlo povoljnim slušalicama sa zanimljivim karakteristikama. Obje slušalice imaju oznaku u obliku otiska prsta koji su osjetljivi na dodir, što vrlo pojednostavljuje korištenje, a po različitosti samog dodira obavljaju se različite radnje. Na poziv odgovarate jednim pritiskom na tipku , a drugim pritiskom odbijate dolazni poziv, to se odnosi i na pokretanje i zaustavljanje reprodukcije dok slušate glazbu. Postoji i kontrola glasnoće zvuka koju možete postaviti na pametnom telefonu ili na samoj slušalici. Držanjem 1,5 sek. na lijevoj slušalici podešava se pojačavanje glasnoće, a ista radnja na desnoj slušalici za smanjivanje glasnoće. Što se tiče prebacivanja skladbi, kratkim pritiskom 2 puta na tipku desne slušalice prebacujete na sljedeću skladbu, a istom radnjom na lijevoj slušalici prebacujete na prethodnu skladbu.

Slušalice su vrlo ugodne za nošenje, a sa dodatnim gel nastavcima koje dobijete, mogu se prilagoditi različitoj veličini uha. U svakoj slušalici se nalazi Li-ion baterija kapaciteta 30 mAh koja omogućuje do 4h korištenja, a za svoju malu potrošnju je zaslužna TWS Bluetooth 5.0 veza.

Nakon što se baterija u slušalici isprazni, puni se u priloženom postolju koje se istovremeno koristi i kao zaštita za slušalice i kao punjač. U postolju se nalazi već spomenuta Li-ion baterija, kapaciteta 200 mAh koja omogućuje 4 punjenja slušalica što je vrlo korisno ako ste negdje u prirodi ili na putu, a zaboravili ste napuniti slušalice.

Kvaliteta zvuka je zadovoljavajuća,a bolju zvučnu sliku dobit ćete uz podešavanje niskih, srednjih i visokih tonova ako vaš glazbeni player nudi tu mogućnost.

Cijena TWS B31 slušalica je 149,00kn što je isplativa investicija, jer dobijete slušalice modernog dizajna kvalitetnog stereo zvuka sa solidnim trajanjem baterije. Za sada je dostupan samo u bijeloj boji.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.