Vertiv dovršio akviziciju tvrtke E&I Engineering Ireland i njezine podružnice Powerbar Gulf LLC

Navedena akvizicija osnažuje portfelj tvrtke u ponudi pogonskih sklopova za podatkovne centre i ključna komercijalna te industrijska tržišta

Vertiv je objavio je da su Vertiv Holdings Ireland DAC, privatna kompanija organizirana kao društvo s ograničenom odgovornošću u Irskoj („Irish Buyer“), korporacija iz grada Ohia Vertiv International Holding Corporation („US Buyer“ koji zajedno s Irish Buyerom čini „Buyers“, a svaki od njih je „Buyer“) te Vertiv uspješno završili svoju prethodno najavljenu akviziciju tvrtke E&I Engineering Ireland Limitied, privatno dioničko društvo u Irskoj te njezine podružnice Powerbar Gulf LLC, izravno strano ulaganje u obliku društva s ograničenom odgovornošću koje je inkorporirano i registrirano u ekonomskoj zoni Ras Al Khaimah, Government of Ras Al Khaimah (kolektivno poznati kao „E&I“).

„Drago nam je što možemo poželjeti službenu dobrodošlicu E&I timu u Vertiv. Tijekom ovog procesa ponovno smo brzo potvrdili činjenicu da je impresivni E&I tim bogat u talentu i jak u svojim sposobnostima. Ova kombinacija je stvarni primjer kako dvije tvrtke mogu udružiti svoje snage kako bi snažno pojačale svoju kolektivnu sposobnost u stvaranju vrijednosti za kupce, zaposlenike i dioničare“, izjavio je Rob Johnson, izvršni direktor tvrtke Vertiv. „Ovo je sjajna prilika za kupce i zaposlenike tvrtke E&I. Kombinirajući dva visoko komplementarna te već dokazana modela poslovanja usustavljenja je jedna respektabilna, globalna i rezultatski orijentirana organizacija koja može pružiti kritičnu digitalnu infrastrukturu te kontinuirana rješenja za brojne svjetske zemlje. To nam se nije činilo mogućim dok smo osnivali E&I prije 35 godina. Međutim danas, službenim spajanjem tvrtki Vertiv i E&I, ovo je realnost“, rekao je Phillip O’Doherty, osnivač tvrtke E&I koji će svoju karijeru nastaviti u Vertivu.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.