MEANIT SMART WATCH M40 CALL

MEANIT SMART WATCH M40 CALL – pametni sat sa funkcijom pametnog telefona

Pametni satovi i pametne narukvice sve više pobuđuju interes korisnika zbog svoje praktičnosti i inovacija. Dok razni pametni satovi imaju opciju primanja poziva preko Bluetootha (morate cijelo vrijeme pored sebe imati pametni telefon), mogućnosti pohranjivanja SIM kartica, MEANIT SMART WATCH M40 CALL može obavljati telefonske pozive direktno sa sata. U svom sučelju osjetljivom na dodir, osim mnogobrojnih ikonica ima i sučelje sa brojevima na kojem utipkate telefonski broj i direktno sa sata obavite poziv.

Takva opcija će Vam pomoći u mnogim situacijama gdje niste u mogućnosti koristiti svoj pametni telefon, a isto tako donijeti sigurnost prilikom vožnje automobilom. Korištenje sata kao mobilni uređaj je vrlo jednostavno, a ima opciju snimanja kontakata poziva, te se vidi i povijest poziva. Jačina zvučnika i mikrofona je podesiva ovisno o potrebama.

Na 1,3-inčnom ekranu možete pratiti multisport aktivnosti, za vrijeme različitih sportskih aktivnosti, a statističke podatke kroz duži period možete analizirati na ekranu pametnog telefona, uz mobilnu aplikaciju DaFit. Aplikaciju skinete koristeći QR kod koji se nalazi u Uputama za rada koja dolaze u kutiji i na hrvatslpm jeziku, Ovaj pametni sat prati rad vašeg srca, izbrojat će vaše korake koje ste napravili tijekom jednog dana i prijeđenu udaljenost. Uz sve navedeno, udovoljava IP67 certifikatu koji jamči vodootpornost te zaštitu od znoja.

MEANIT SMART WATCH M40 ima dvije tipke kojima se krećemo unutar izbornika ili ih koristimo za neke druge stvari. Gornja tipka nam služi za uključivanje i isključivanje, dok donjom možete ulazimo u izbornik za sportske i druge fizičke aktivnosti poput hodanja, trčanja, pješačenja, bicikliranja, badmintona i ostalih. Dulji pritisak na gornju uključit će ili isključiti sat, a kratki pritisak će napraviti isto za zaslon, ali i kako bi se tijekom korištenja vratili na početni zaslon. Što se tiče donje tipke kratkim pritiskom ulazimo u mod, sportski, u kojem odabiremo aktivnost koju želimo popratiti mjerenjem.

Na satu i aplikaciji se nalazi izbornik koji je na hrvatskom jeziku i uz to treba spomenuti izdržljivu bateriju koja će Vam omogućiti dugotrajan rad, ali je svakako vezano uz količinu korištenju samog uređaja.

Što se tiče ekrane i preglednosti možemo reći da odrađuje sasvim solidno svoj posao, ali će se svakako “boriti” sa čitljivošću u slučaju izravnog svijetla, no ni ostali satovi nisu imuni na ovaj vanjski utjecaj. Da li bi se osjetljivost ekrana mogla nekako izbalansirati kako bi samo korištenje moglo biti malo intuitivnije, možda i bi. No, stalno moramo navoditi da se za ovakvu cijenu dobije odličan ručni sat.

Cijena MEANIT SMART WATCH M40 CALL je 499kn , a uz sat ćete dobiti gratis silikonsku narukvicu crvene boje, tako da se može reći da je ovo isplativa investicija.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.