Huawei i Informa Tech pozvali cijelu ICT industriju na izgradnju zajedničke inicijative

Huawei Technologies i Informa Techom pokrenuli su inicijativu za izgradnju zelene platforme o kojoj se više govorilo na nedavno održanom Better World Summitu.

Bob Cai, glavni direktor marketinga Huaweijeve poslovne grupe Carrier, održao je uvodni govor u kojem je naglasio kako Huawei predano radi na pronalaženju digitalnih rješenja kojima će postići CO2 neutralnost te pomoći u stvaranju zelenijeg i održivijeg svijeta. Tijekom summita predstavnici Huaweija naglasili su i potrebu za uspostavom platforme za bolju suradnju cijele ICT industrije po pitanju zelenog razvoja i pritom naglasili kako je Better World Summit dobar primjer takve suradnje.

„Kao globalni pružatelj ICT infrastrukture, Huawei vodi brigu o zelenom razvoju u svemu što radi. To vidimo kao dio naše društvene odgovornosti. Osim toga, Huawei je spreman postati najbolji partner operaterima u njihovim nastojanjima postizanja CO2 neutralnosti. S našim inovativnim proizvodima i rješenjima pomoći ćemo operaterima smanjiti emisije ugljika i učiniti njihove mreže energetski učinkovitijima. Isto tako želimo surađivati s njima još i više te koristiti ICT tehnologiju kako bismo  drugim industrijama također pomogli u postizanju CO2 neutralnosti”, rekao je Bob Cai.

Huawei je naglasio da težnja ljudi za boljim životom mora biti uravnotežena s potrebom za nižim emisijama ugljika, stoga je tvrtka predložila ovu inicijativu za bolji nadzor emisija ugljika.

U sklopu Better World Summita govorili su brojni drugi uzvanici koji su poduprijeli izgradnju ovakve platforme te istaknuli važnost postizanja CO2 neutralnost.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.