Huawei najavio ulaganja vrijedna 100 milijuna dolara

Kompanija nastavlja razvijati poslovanje u smjeru pametne tehnologije s fokusom na Huawei Cloud

Tehnološka kompanija, Huawei Technologies, predstavila je novi strateški plan koji uključuje investiciju od 100 milijuna dolara u developersku platformu Huawei Cloud tijekom 2022. godine. Cilj je stvoriti jedinstveni tehnološki ekosustav koji će pružiti desecima milijuna developera diljem svijeta dodatan prostor za inovaciju te osobni razvitak, a istovremeno omogućiti bolju podršku i edukaciju.

Huawei je predstavio plan za Huawei Cloud koji će se oslanjati na novu MacroVerse aplikaciju te poboljšati uslugu u tri ključna područja. Prvo područje uključuje povlašteni pristup resursima u cloudu, tečajeve, vaučere za certi+kacijske ispite i ostale pogodnosti. Drugo područje odnosi se na povećanje baze znanja za programere i namjenske kanale tehničke podrške, dok će inženjeri za razvojnu podršku u više od 100 inovacijskih centara Huawei Cloud-a u cijelom svijetu moći podržati programere licem u lice. Treće područje usmjereno je na razvoj i rast aplikacije koje će ubrzati transformaciju na cloudu zahvaljujući partnerskim aplikacijama iz raznih industrija.

„Huawei Cloud teži postati temelj inteligentnog svijeta. Zajedno s Marketplaceom za distribuciju poslovnih aplikacija, ova platforma će objediniti aplikacije svih industrija i otključati poslovni potencijal, a istovremeno će služiti desecima milijuna programera diljem svijeta“, rekao je Kang Ning, Huaweijev predsjednik globalne Cloud usluge.

U financijskoj industriji MacroVerse nudi veću sigurnost i privatnost te poboljšano iskustvo uz inovacije. U segmentu e-trgovine, Huaweijeve mogućnosti u polju umjetne inteligencije i AR-a pružaju programerima mogućnosti personalizacije dok pojednostavljuju interakcije.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.