Briga o okolišu i vrhunsko korisničko iskustvo

U A1 ponudi sada su dostupni vrhunski mobilni uređaji iPhone 8 i XS brenda Zoot koji su minimalno ranije korišteni

Zoot Refreshed technology™ standard podrazumijeva da su prethodno korišteni iPhone mobilni uređaji prošli detaljnu dijagnostiku koja jamči njihov besprijekoran rad te omogućuje korisničko iskustvo novog uređaja s jamstvom od 12 mjeseci. Uređaji dolaze u premium eko pakiranju, programski su ažurirani, sigurnosno pregledani, očišćeni i ispolirani te tako ispunjavaju najviše standarde i ulaze u kategoriju A+ očuvanosti  – izgledaju i rade kao novi.

Uz iPhone XS i iPhone 8 brenda Zoot korisnik tako uživa u svim prednostima koje posjeduje novi uređaj, a smanjuje i negativan utjecaj na okoliš produžujući životni vijek mobilnog uređaja. Naravno, cijena obnovljenog uređaja niža je od cijene potpuno novog, pa tako korisnik ostvaruje i zamjetnu uštedu naspram cijene koju bi plaćao za potpuno novi uređaj. U ovom slučaju, niža cijena ne znači nižu kvalitetu.

Korisnike želimo motivirati da vode računa o okolišu i pitanjima održivosti. Ponudom obnovljenih uređaja koji pružaju korisničko iskustvo novih uređaja, direktno podržavamo cirkularnu ekonomiju i tako pozitivno utječemo za okoliš. A1 Hrvatska je od 2015. godine produljila vijek gotovo 300 tisuća elektroničkih uređaja. Takvom prenamjenom ostvaruju se velike uštede sirovina i energije, ali se i smanjuju emisije CO2 naspram proizvodnje novog uređaja. – izjavio je Tomica Petrović, Devices Management Manager i voditelj cirkularne ekonomije u A1 Hrvatska.

Obnovljeni uređaji u A1 ponudi i ambalažom promiču održivost. Tako se u jednostavnom kartonskom pakiranju nalaze pametni telefon, USB kabel za punjenje te jamstveni list i informacije o Zoot uređaju. Ambalaža je izrađena od recikliranog kartona koji je zamišljen da ga korisnik dalje reciklira.

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.