Vertiv predstavio novu Remote Power Panel daljinsku ploču

Vertiv je predstavio dva nova sustava za distribucije energije koji će pojednostaviti upravljanje podatkovnim centrima i njihovu skalabilnost.

Prvi predstavljeni sustav je Liebert® RXA remote power panel (RPP) kao fleksibilno i sigurno rješenje za primjenu u okruženjima visoke potrošnje energijom, dok je u isto vrijeme sustav s jednim od najmanjim dimenzijama u industriji. Nadalje, predstavljen je i sustav sabirnica Liebert® MBX busway omogućuje pouzdanu distribuciju nadzemne energije u podatkovnim centrima bilo koje veličine, ostavljajući podni prostor dostupan za opremu. Oba proizvoda sada su dostupna diljem regije Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA).

„Upravljanje prostorom podatkovnih centara postaje sve važnije zbog implementiranja sve većeg broja uređaja, što stvara snažniji pritisak na energetsku infrastrukturu podatkovnog centra da bude sigurna, skalabilna i brza za implementaciju. Ovi sustavi koji se lako instaliraju pružaju ciljanu distribuciju energije koja je dovoljno kompaktna i fleksibilna da ispuni zahtjeve koji se stalno mijenjaju. Uvođenjem Vertivovih distribucijskih sustava pružatelji usluga kolokacija te upravitelji podatkovnih centara mogu si pomoći u osiguranju neprekidnog rada zahvaljujući visokokvalitetnoj opremi koju je izgradio i certificirao svjetski proizvođač”, izjavio je Giovanni Zanei, direktor za AC Power poslovanje i poslovni lider EMEA AC Power tehnologija, tvrtka Vertiv.

Liebert® RXA i Liebert® MBX pridružuju se Vertivovom širokom, vodećem portfelju distribucije energije, koji uključuje prostorne jedinice za distribuciju energije (PDU-ove) i Geist™ PDU-ove na temelju stalka.

Za više informacija o ključnim prednostima i razlikama između Liebert® RXA i Liebert® MBX, pogledajte infografiku How to Choose the Right Power Distribution System for Your Data Centre

Please follow and like us:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.